Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S největší pravděpodobností výtok, ale radši zavolej do porodnice. Nejspíš ti řeknou, ať si dáš obyč porodnickou vložku a sjedeš tam, otestujou to co z tebe vyteče cestou, jestli je to plodovka.
@Lily Evans Lily výtok to nebude… tohle bylo jak když vyleješ půl sklenice 0,3 a na kalhotkách nic jen mokrý bezbarvý flek. 🤷🏼♀️
Kdyby to byla moc, tak to bude cítit, tak to zkus ' otestovat' ![]()
Zajeď do porodnice, sama to nepoznáš, mě v 33tt začala unikat voda taky takhle po troškách…
@darekp to jsem udělala a necítím nic… ale zase já hodně piju, takže je u mě bezbarvá a nezapáchající moč normální. Tak já nevím… nechci v nemocnici vypadat jak někdo, kdo nepozná jestli se nepomočil. 🤦🏼♀️ Už teď jsem z toho špatná… Chvíli po té jsem močit byla, i teď se mi zase chce ![]()
@Anonymní píše:
@Lily Evans Lily výtok to nebude… tohle bylo jak když vyleješ půl sklenice 0,3 a na kalhotkách nic jen mokrý bezbarvý flek. 🤷🏼♀️
Voda by z tebe tekla furt, byť po troškách. Radši ale do tý porodnice zavolej, lepší jet zbytečně než pozdě ![]()
@Anonymní píše:
@darekp to jsem udělala a necítím nic… ale zase já hodně piju, takže je u mě bezbarvá a nezapáchající moč normální. Tak já nevím… nechci v nemocnici vypadat jak někdo, kdo nepozná jestli se nepomočil. 🤦🏼♀️ Už teď jsem z toho špatná… Chvíli po té jsem močit byla, i teď se mi zase chce
Pokud teda nechceš ‚otravovat‘ v nemocnici, tak si tam zavolej a uvidíš, co ti reknou
nejspíš tě budou chtít vidět…
@Janli dala jsem si vložku a zatím nic… 🤦🏼♀️ Jen mám nějaké čůrání jak veverka.
Pokud voda jen,,prosakuje" nemusí to být ve velkem množství, ale spíš nárazove občas trocha…mě se stalo něco podobného. Bylo to dopoledne, volala jsem svému dr. a ten řekl okamžitě nemocnice nebo pokud dojedete do 20minut tak ke mě (končila mu ordinacka a pak byl až odpo)… Naštěstí se voda nepotvrdila, ale s tímto není radno zahrávat a je lepší jet stokrát zbytečně než pozdě..
Vytok to byt muze, ja mela v těhotenství uplne stejnej, jak kdyz vylejes vodu. Ale rozhodně bych to nepodcenovala a radsi bych teda byla za de.ila v porodnici a presla par blbych komentářů, nez se cely den nervovat.
Tak jsem si pár blbých keců od ukrajinského doktora poslechla ale už ležím v klidu doma a vím, že náš brouček je spokojený a daří se mu ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem si pár blbých keců od ukrajinského doktora poslechla ale už ležím v klidu doma a vím, že náš brouček je spokojený a daří se mu
To je hlavní! Ten klid za to stoji a hlavne, kdyby se neco vážně delo, do konce zivota by sis vycitala, zes nemela odvahu jet. Klidne se tam vydej ještě desetkrát, kdyz se ti neco nebude zdát. ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem si pár blbých keců od ukrajinského doktora poslechla ale už ležím v klidu doma a vím, že náš brouček je spokojený a daří se mu
Na blbe kecy se vyprdni…ono pak piplat predcasnatko není sranda… vlastní zkušenost…tak co to bylo? Výtok?
Ano, byl to výtok. Nikdy by mě nenapadlo, že ho v těhotenství může vytéct tolik a být jak voda. Přesně tak, od toho tam ten doktor je, aby miminko zkontroloval a mě uklidnil. A jak se mi něco nebude zdát, jedu znova. 😀
Holky poraďte mi prosím 🙏🏼
Co myslíte? Děkuji předem za každý komentář ❗️❤️️
Včera jsem měla celodenní bolesti v podbříšku, jako když očekávám menstruaci. Poprvé jsem je zažila ve 20tt., podruhé kolem 23tt. a dnešním dnem jsem 30+3tt. Moje gynekoložka o tom ví… tak jsem si říkala, že to jsou určitě zase ti poslíčci, takže budu v klidu odpočívat a dávat si teplé koupele. Na večer se to uklidnilo a ráno už nic nebolelo. Před chvílí jsem ale přišla z města a… zohnu se k botě, že se zuji a najednou mokro mezi nohama 🤦🏼♀️ No zůstala jsem v šoku stát a hned začala zjišťovat co se stalo. Před tím se mi sice chtělo trochu čůrat ale vím, že jsem nepovolila a na plodovou vodu je to brzy ne? Necítím žádný tlak, bolesti nic… jen jsem zmatená a nerada bych dostala v nemocnici vynadaný, že je “otravuji” s hloupostí.