Moč nebo voda? 30+3tt.

Anonymní
24.8.21 14:30

Moč nebo voda? 30+3tt.

Holky poraďte mi prosím 🙏🏼
Včera jsem měla celodenní bolesti v podbříšku, jako když očekávám menstruaci. Poprvé jsem je zažila ve 20tt., podruhé kolem 23tt. a dnešním dnem jsem 30+3tt. Moje gynekoložka o tom ví… tak jsem si říkala, že to jsou určitě zase ti poslíčci, takže budu v klidu odpočívat a dávat si teplé koupele. Na večer se to uklidnilo a ráno už nic nebolelo. Před chvílí jsem ale přišla z města a… zohnu se k botě, že se zuji a najednou mokro mezi nohama 🤦🏼‍♀️ No zůstala jsem v šoku stát a hned začala zjišťovat co se stalo. Před tím se mi sice chtělo trochu čůrat ale vím, že jsem nepovolila a na plodovou vodu je to brzy ne? Necítím žádný tlak, bolesti nic… jen jsem zmatená a nerada bych dostala v nemocnici vynadaný, že je “otravuji” s hloupostí. :( Co myslíte? Děkuji předem za každý komentář ❗️❤️️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
24.8.21 14:35

S největší pravděpodobností výtok, ale radši zavolej do porodnice. Nejspíš ti řeknou, ať si dáš obyč porodnickou vložku a sjedeš tam, otestujou to co z tebe vyteče cestou, jestli je to plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 14:44

@Lily Evans Lily výtok to nebude… tohle bylo jak když vyleješ půl sklenice 0,3 a na kalhotkách nic jen mokrý bezbarvý flek. 🤷🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
4496
24.8.21 14:45

Kdyby to byla moc, tak to bude cítit, tak to zkus ' otestovat' :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.8.21 14:48

Zajeď do porodnice, sama to nepoznáš, mě v 33tt začala unikat voda taky takhle po troškách…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.21 14:49

@darekp to jsem udělala a necítím nic… ale zase já hodně piju, takže je u mě bezbarvá a nezapáchající moč normální. Tak já nevím… nechci v nemocnici vypadat jak někdo, kdo nepozná jestli se nepomočil. 🤦🏼‍♀️ Už teď jsem z toho špatná… Chvíli po té jsem močit byla, i teď se mi zase chce :roll:

• Citovat
  • Upravit
6180
24.8.21 14:49
@Anonymní píše:
@Lily Evans Lily výtok to nebude… tohle bylo jak když vyleješ půl sklenice 0,3 a na kalhotkách nic jen mokrý bezbarvý flek. 🤷🏼‍♀️

Voda by z tebe tekla furt, byť po troškách. Radši ale do tý porodnice zavolej, lepší jet zbytečně než pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
24.8.21 14:52
@Anonymní píše:
@darekp to jsem udělala a necítím nic… ale zase já hodně piju, takže je u mě bezbarvá a nezapáchající moč normální. Tak já nevím… nechci v nemocnici vypadat jak někdo, kdo nepozná jestli se nepomočil. 🤦🏼‍♀️ Už teď jsem z toho špatná… Chvíli po té jsem močit byla, i teď se mi zase chce :roll:

Pokud teda nechceš ‚otravovat‘ v nemocnici, tak si tam zavolej a uvidíš, co ti reknou ;) nejspíš tě budou chtít vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 14:53

@Janli dala jsem si vložku a zatím nic… 🤦🏼‍♀️ Jen mám nějaké čůrání jak veverka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.21 15:11

Pokud voda jen,,prosakuje" nemusí to být ve velkem množství, ale spíš nárazove občas trocha…mě se stalo něco podobného. Bylo to dopoledne, volala jsem svému dr. a ten řekl okamžitě nemocnice nebo pokud dojedete do 20minut tak ke mě (končila mu ordinacka a pak byl až odpo)… Naštěstí se voda nepotvrdila, ale s tímto není radno zahrávat a je lepší jet stokrát zbytečně než pozdě..

• Citovat
  • Upravit
4072
24.8.21 15:13

Vytok to byt muze, ja mela v těhotenství uplne stejnej, jak kdyz vylejes vodu. Ale rozhodně bych to nepodcenovala a radsi bych teda byla za de.ila v porodnici a presla par blbych komentářů, nez se cely den nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 18:49

Tak jsem si pár blbých keců od ukrajinského doktora poslechla ale už ležím v klidu doma a vím, že náš brouček je spokojený a daří se mu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4072
24.8.21 20:14
@Anonymní píše:
Tak jsem si pár blbých keců od ukrajinského doktora poslechla ale už ležím v klidu doma a vím, že náš brouček je spokojený a daří se mu :srdce:

To je hlavní! Ten klid za to stoji a hlavne, kdyby se neco vážně delo, do konce zivota by sis vycitala, zes nemela odvahu jet. Klidne se tam vydej ještě desetkrát, kdyz se ti neco nebude zdát. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 20:29
@Anonymní píše:
Tak jsem si pár blbých keců od ukrajinského doktora poslechla ale už ležím v klidu doma a vím, že náš brouček je spokojený a daří se mu :srdce:

Na blbe kecy se vyprdni…ono pak piplat predcasnatko není sranda… vlastní zkušenost…tak co to bylo? Výtok?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.21 20:40

Ano, byl to výtok. Nikdy by mě nenapadlo, že ho v těhotenství může vytéct tolik a být jak voda. Přesně tak, od toho tam ten doktor je, aby miminko zkontroloval a mě uklidnil. A jak se mi něco nebude zdát, jedu znova. 😀

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa