Moč,moč a moč!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
26.12.15 23:57
@Anonymní píše:
To jo, já to snadno vyčistím, ale plovoučka páchne pořád :(
Zatejká to mezi prkna :(

zavrit :nevim: treba do koupelny, tam mate dlazbu, ne? Strcte mu tam tu deku, odklidte nebezpecne veci a at to tam treba zechcije ode zdi ke zdi, rano to prejedes mopem a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.12.15 23:58
@Anonymní píše:
Neví za co??? Když vstávám, čumí na mě a klepe se v pelechu, protože ví, že to najdu! Ví velice dobře, že každé ráno hledám kam nachcal!! Dívá se přitom hledání na mě!

Souhlas, jsou tak chytří, ze člověk někdy nevěří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
26.12.15 23:59

Ty blaho, ty mas trpelisvost, u nas by tenkrysopes letel jak ty chcanky.. vyhra, ze civavu chce kazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.12.15 23:59
@Anonymní píše:
Neví za co??? Když vstávám, čumí na mě a klepe se v pelechu, protože ví, že to najdu! Ví velice dobře, že každé ráno hledám kam nachcal!! Dívá se přitom hledání na mě!

Stejně si ale myslím, že to bude nějaký psychický problém nebo zdravotní. Pokud se „tváří“ provinile, tak to asi schválně nedělá. A co si nastavit budíka ještě na třeba na druhou nebo třetí hodinu, vylézt jen před barák, nechat pejska vykonat potřebu a jít zase spát? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.15 00:03
@Petule030 píše:
Stejně si ale myslím, že to bude nějaký psychický problém nebo zdravotní. Pokud se „tváří“ provinile, tak to asi schválně nedělá. A co si nastavit budíka ještě na třeba na druhou nebo třetí hodinu, vylézt jen před barák, nechat pejska vykonat potřebu a jít zase spát? :think:

Vymočí se stejně!! :( Vůbec netušíme.
Do koupelny jsme zkoušeli, vyje a rozškrabal celé dveře :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
743
27.12.15 00:03

Jsem zvědavá na rady, mám doma nemlich to samé, s tím rozdílem, že u nás to dělá fenka jorka, kterou jsem si vzala z množírny. Jinak je zlatá. Zdravotní problém vyloučen, chodím s ní 6× za den ven, naposledy kolem jedné až druhé hodiny v noci a stejně ráno v 6 nachcáno! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
27.12.15 00:04
@Anonymní píše:

Trestat psa zpetne je proste hloupost. Zadnej kynolog by ti to neposvetil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.12.15 00:06
@Anonymní píše:
Do koupelny jsme zkoušeli, vyje a rozškrabal celé dveře :nevim: :nevim:

klec, bude to jeho pelisek. Stejne v noci lezi a spi, nebudes ho tim nijak mucit. A rano se obliknout, pustit z klece a okamzite ven, aby nemel cas tu haksnu zvednout doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
@Petule030 píše:
Stejně si ale myslím, že to bude nějaký psychický problém nebo zdravotní. Pokud se „tváří“ provinile, tak to asi schválně nedělá. A co si nastavit budíka ještě na třeba na druhou nebo třetí hodinu, vylézt jen před barák, nechat pejska vykonat potřebu a jít zase spát? :think:

Schválně nedělá? :mrgreen: naši psi utíkají, mají el. Ohradnik. Když vidí otevřená vrata, vyhodnotí to tak, že je lepší snést jednu ránu a proběhnout se, než trčet doma.
Když se vrací, plizi se jak potkani. :mrgreen:
Vědí, chápou, rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
@Anonymní píše:
Do koupelny jsme zkoušeli, vyje a rozškrabal celé dveře :nevim: :nevim:

Tak poridte tu klec a tu klec postavte do plastovy vany co se dava treba do kufru auta. Tam nic nerozskrabe a nexhte ji nekde v predaini kde tolik neuslysite vyti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
@Bibi239 píše:
klec, bude to jeho pelisek. Stejne v noci lezi a spi, nebudes ho tim nijak mucit. A rano se obliknout, pustit z klece a okamzite ven, aby nemel cas tu haksnu zvednout doma.
:potlesk: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.15 00:07

Četla jsem jen úvodní příspěvek, že máte novostavbu. Pejska jste pořídili už do novostavby nebo už předtím s vámi někde jinde bydlel? Já že nám tohle dělal pes kterej byl zvyklej bydlet v bytě a pak jsme se přestěhovali do novostavby a začal nám dělat tohle. Počůral se jen v noci nebo k ránu a to byl celý den po zahradě. A pravidelně chodil čůrat na schodiště-zatejkalo to do spár a nebo do horní koupelny. Vyřešilo to až když jsem ji dala pelech do koupelny v přízemí, zavřela za ní dveře a od té doby vůbec po bytě nečůrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21941
27.12.15 00:07
@Petule030 píše:

Taky myslim, ale klidne to naschval delat muze..asi bych zkusila tu klec no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.12.15 00:09

Kennelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
27.12.15 00:10

Oni vědí moc dobře za co dostali, psi sou vychcany :lol: tak zkus koupit podložky, třeba bude chodit na ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný