Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Na noc dávat plínky
Sice si je asi stejně sundá, ale třeba to nestihne před tou „nehodou“. Pokud dobře rozumím, je to pejsek, že? Kamarádce močí fenka po tom, co ji dali vykastrovat.
Neporadim, jen napisu, ze machat mu v tom cumak, vysvetlovat a rezat, je spatne. Pokud psa nechytíš při cinu, je jakekoli trestani uplne mimo.On si to nespoji, jen je bit a nevi za co.
@Petule030 píše:
Na noc dávat plínkySice si je asi stejně sundá, ale třeba to nestihne před tou „nehodou“. Pokud dobře rozumím, je to pejsek, že? Kamarádce močí fenka po tom, co ji dali vykastrovat.
Jojo pes, zapoměla jsem napsat. Ty jsem už objednala z netu, nejmensi velikost, myslím, že nesundá. Jinak už vážně nevím.
Zavrit tam, kde to pujde snadno vycistit. Pokud takove misto nemate, tak poridit klec. Videla bych to na zarlivost, nevymezene postaveni doma. Nez zacnete resit pricinu, utnete nasledek. U nas stacili zavirat psa do vydlazdickovane predsine a doslo mu, ze ma po srande (delal to tehdy exmanzeluv vzorny cviceny psik a nez jsme na to prisli, dostal parkrat vylagos muj pes
)
@Talitha píše:
By šel na dvůr.
Jenže ne každý tu zahrádku má ![]()
@Petule030 píše:
Jenže ne každý tu zahrádku má
Psala, ze mají novostavbu. Jsem myslela, že dům.
Bohužel, zahradu nemáme, máme nově zrekonstruováno, proto mě to tak rozčiluje!
A opravdu v tomto druhé dítě aby mi tu lezlo po zemi, no humus ![]()
Spí normálně v noci zavrtaný v dece, ani se nehne, ale nevíme kdy se během noci vyplíží vyčůrat se.
Jinak poslechne, ve všem je vzorný. ![]()
@Bibi239 píše:
Zavrit tam, kde to pujde snadno vycistit. Pokud takove misto nemate, tak poridit klec. Videla bych to na zarlivost, nevymezene postaveni doma. Nez zacnete resit pricinu, utnete nasledek. U nas stacili zavirat psa do vydlazdickovane predsine a doslo mu, ze ma po srande (delal to tehdy exmanzeluv vzorny cviceny psik a nez jsme na to prisli, dostal parkrat vylagos muj pes)
To jo, já to snadno vyčistím, ale plovoučka páchne pořád ![]()
Zatejká to mezi prkna ![]()
@Eemii však je teplo ![]()
Třeba se lekne a bude si vážit teplého domova.
Ok, naši psi taky bydlí přes zimu v kotelně, ale tak nechat si curat do nových podlah, to by udělali jen jednou.
@Eemii píše:
Neporadim, jen napisu, ze machat mu v tom cumak, vysvetlovat a rezat, je spatne. Pokud psa nechytíš při cinu, je jakekoli trestani uplne mimo.On si to nespoji, jen je bit a nevi za co.
Neví za co??? Když vstávám, čumí na mě a klepe se v pelechu, protože ví, že to najdu! Ví velice dobře, že každé ráno hledám kam nachcal!! Dívá se přitom hledání na mě!
@Talitha píše:
Psala, ze mají novostavbu. Jsem myslela, že dům.
Jo aha, tak to jsem přehlédla. Tak to bych možná dala ven, ale až bude tepleji. Pokud pejsek není zvyklý, mohl by teď snadno onemocnět. Jinak souhlasím, postavit pořádnou boudičku, vystlat třeba starým oblečením, aby mu nebyla zima, a přes noc nechat venku.
@Anonymní píše:
Bohužel, zahradu nemáme, máme nově zrekonstruováno, proto mě to tak rozčiluje!
A opravdu v tomto druhé dítě aby mi tu lezlo po zemi, no humus
Spí normálně v noci zavrtaný v dece, ani se nehne, ale nevíme kdy se během noci vyplíží vyčůrat se.
Jinak poslechne, ve všem je vzorný.
V noci v kleci v předsíni. Zarli asi na budoucí mimino?
Prosím, už ze zoufalství se jdu s Vámi poradit, ponadávat si malinko
Už vážně nevíme kudy kam.
Dosud docela normál, občas se nehoda stala, ale cca měsíc opravdu strašný!!
Máme dvouletého čivaváka a opravdu každou noc pravidelně chodí a chčije po bytě! Ven chodí čtyřikrát/pětkrát denně, máme doma pětiletou a čekáme druhé.
Absolutně si nedovedu představit vychovávat druhé dítě v těchto chcankách a neustálého pachu cifu a čistidel.
Pokaždé mu v tom vymácháme čumák, vysvětlíme, případně dostane seřezáno, když je to vážně už přes čáru. Vodu mu na noc bereme.
U veterináře jsme byli, žádnou vadu nemá, dement není!
Opravdu je to už neúnosné. Jakmile zavřeme do ložnice, aby spal celou noc, chčije zboku na postel, na skříň apod.
Nikdy ne do postele, gauč, či dceři někam. Pozornosti má spoustu, nemyslím že nějak strádá.
Naposledy chodí ven v půlnoci, což si myslím, že je nadstandard, a ráno hned v šest/sedm.
Opravdu je to brutální denně utírat každé ráno podlahy, pochcané zdi, minule nachcal do kabelů u zdi, máme novostavbu a plovoucí, takže mezi spárama
no hrůůůůza!!!