Mocniny a mnohočleny
- Fotoalbum (8)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mocniny a mnohočleny
Zdravím, asi to sem zcela nepatří, ale už nevím na koho se obrátit… dodělávám si maturitu dálkově a zrovna bereme mocniny a mnohočleny a čím víc koukám všude po internetu, tím méně tomu rozumím…Je tady někdo, kdo by se po domluvě se mnou potkal na skypu a vysvětlil mi to? Potřebuji ooopravdu hooodně trpělivou osobu, vidím ty příklady po 15letech, takže tomu to i odpovídá, nechám příklady viset zde, jde o příklady s výsledky, jen potřebuji vychytat postup
Moc děkuji za případnou pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Muzu poradit do sz nedavno jsme na to koukali s dcerou
ozvy se jestli budes mit zajem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Případně pokud by byl někdo z Olomouce a blízkého okolí a byl ochotný mě doučit osobně, byla bych moc vděčná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rézi2 píše:
Jsem z Prahy
To už je na mě daleko
leda bych vyrazila už teď
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rézi2 píše:
Muzu poradit do sz nedavno jsme na to koukali s dcerouozvy se jestli budes mit zajem
ale radu určitě neodmítnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@otazniky
Ahoj,
taky dodělávám po letech dálkově a matiku se učím podle tohohle pána
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123PetraK píše:
@otazniky
Ahoj,
taky dodělávám po letech dálkově a matiku se učím podle tohohle pánahttp://mathematicator.com/
děkuji za odkaz, na youtube je toho tolik, jenže každý druhý to počítá snad na milion způsobů, do toho kombinují jeden způsob s druhým, až z toho mám hokej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mobily mas i apky, co spocitaji vsechno a vypisou potup. Staci pohledat. Ja nastesti nemusela maturovat z matiky. D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není vůbec za co. My podle něj jedeme celá třída, když není něco jasný, protože v konzultačních hodinách není čas na nějaký vysvětlování a zdržování. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123PetraK píše:
@otaznikyNení vůbec za co. My podle něj jedeme celá třída, když není něco jasný, protože v konzultačních hodinách není čas na nějaký vysvětlování a zdržování.
právě
učitelka nám to naplácá na tabuli, my jsme rádi, že to vůbec opíšeme a poraďte si
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u nás je to úplně stejný. Učitel to načmárá na tabuli, otočí se, zeptá se jestli všechno jasný, že není čas, protože se musí ještě probrat to a to, a už maže tabuli. Nedej bože, když se někdo ozve, že něco jasný není, tak to rychle dovysvětlí a už brblá, že jsme se strašně zdrželi, že to všechno probrat nestihnem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@123PetraK píše:
@otaznikyTak u nás je to úplně stejný. Učitel to načmárá na tabuli, otočí se, zeptá se jestli všechno jasný, že není čas, protože se musí ještě probrat to a to, a už maže tabuli. Nedej bože, když se někdo ozve, že něco jasný není, tak to rychle dovysvětlí a už brblá, že jsme se strašně zdrželi, že to všechno probrat nestihnem.
no tak to je všude stejný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit