Samostudium AJ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, jestli jsi začátečník, nebo středně pokročilý, tak zkus Duolingo, je to zadáčo, každý den dáš trošku a hezky tě i motivují, dostáváš odměny - virtuální zlaťáčky za každodenní účast
. A budeš mít přitom čas i na jógu. Já tě chápu, chci se zase po novým roce přihlásit do jazykovky, vykouřilo se mi to z hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeeee ja taky bojuju s AJ a říkala jsem si, ze hned jak budu mit po statnicich, tak se na to poradne vrhnu. Manžel chodí takhle na „pokec“ s anglicanem, kterého pozve na jídlo a pití a drbou. Ja bych to ale potřebovala asi uplne od začátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam to stejne, potřebuji začít, ale nemůžu se k tomu dokopat. Můžete mi nekdo doporučit nějaký online kurz? Ted maji akci na onlinejazyky.cz, ale jsem sama a je to akce na 1+1 zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takové učení je na houby - bez urážky. Potřebuješ motivaci a bič. Zaplať si lektora nebo kurzy, abys neměla možnost se vymlouvat nebo zvolit příjemnější program. Případně aby ti bylo alespoň líto peněz. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna duolingo používám, ale teď si chci přidat další jazyk -lze jich tam mít více a jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo Jo, přes angličtinu se toho můžeš učit spoustu. Settings - learning language - a tam si vybereš. V čestině se jde učit jenom AJ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo Pak se ti tam ukáže nabídka a tam si na ten jazyk klikneš - start a language. Zkus to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna Neukáže, mám to v ČJ a učím se AJ, teď si k tomu chci přidat učení ŠJ - jde jen v angličtině a nejde mi to - nic mi to nenabízí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna Když dám přidat nový kurz, tak mi to nabízí jen Aj pro osoby, které mají rodný ČJ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to normálně šlo
. Napsala jsem si tam, že umím česky, našlo mi to AJ kurz a už ho mám přidaný… Najdi si kurzy v AJ a zkus si to přepnout, je divný, že obráceně by to nešlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, není to dlouho co jsem si přišla pro radu, jakou knížku si pořídit v Aj na to domácí učení. Už je to po druhé co jsem se vrátila k tomu domácímu učení. Teď po druhé jsem vydržela týden, protože manžel má teď dost práce v práci, takže se snažím malou zabavit aby měl klid. Do toho řešíme stavbu baráku, a další můj koníček je jóga. Takže když už mám klid, tak si jdu spíš zacvičit. Takže to málo co jsem se naučila je zase pryč! Hrozně mě to štve! Vidím v té Aj mnohem lepší pracovní pozice.
Spíš sem si přišla postěžovat a říct, jak Vám všem závidím co umíte mluvit anglicky!