Jak se rychle doučit obchodní angličtinu?

Anonymní
4.12.14 14:27

jak se rychle doučit obchodní angličtinu?

Potrebovala bych se během kratke doby /cca ctvrt roku/ naucit obchodni anglictinu, kdysi jsem ji používala, ale uz je to opravdu davno a nyní ji budu potrebovat. Nevite o kurzu, knize, webu, ktery je osvedceny a pomaha? Diky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2728
4.12.14 14:33

Já mám vyzkoušený placený online kurz, jsou tam různé jazyky a různé provně včetně obchodní:
 www.onlinejazyky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.14 14:45
@Anonymní píše:
Potrebovala bych se během kratke doby /cca ctvrt roku/ naucit obchodni anglictinu, kdysi jsem ji používala, ale uz je to opravdu davno a nyní ji budu potrebovat. Nevite o kurzu, knize, webu, ktery je osvedceny a pomaha? Diky…

Nejvíc a nejrychleji se podle mě doučíš aktivním používáním/komunikací se zahraničními partnery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.14 14:47

No ale to ja bych potrebovala prave uz umet před tim setkanim… :-)

• Citovat
  • Upravit
1332
4.12.14 14:48

Sežeň člověka, který s tebou bude aktivně komunikovat v obchodní angličtině. Bývá to drahé, ale nejefektivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
4.12.14 15:07
@Balatonek píše:
Sežeň člověka, který s tebou bude aktivně komunikovat v obchodní angličtině. Bývá to drahé, ale nejefektivnější.

Ale chce to mít konkrétní přestavu, co si pod pojmem „obchodní angličtina“ představuje. On je rozdíl co se týče běžné odborné slovní zásoby třeba v logistice a ve financích/účetnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16982
4.12.14 15:18

Asi fakt mluvit a mluvit. Aktivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
4.12.14 16:53

@Svistice no to už je na zakladatelce, mě se třeba týká spíš ta finanční angličtina, ale ono se to taky dost prolíná.
Hlavní je, že to musí být obchodní angličtina :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze