Jak se rychle doučit obchodní angličtinu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já mám vyzkoušený placený online kurz, jsou tam různé jazyky a různé provně včetně obchodní:
www.onlinejazyky.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Potrebovala bych se během kratke doby /cca ctvrt roku/ naucit obchodni anglictinu, kdysi jsem ji používala, ale uz je to opravdu davno a nyní ji budu potrebovat. Nevite o kurzu, knize, webu, ktery je osvedceny a pomaha? Diky…
Nejvíc a nejrychleji se podle mě doučíš aktivním používáním/komunikací se zahraničními partnery.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale to ja bych potrebovala prave uz umet před tim setkanim… ![]()
- Citovat
- Upravit
Sežeň člověka, který s tebou bude aktivně komunikovat v obchodní angličtině. Bývá to drahé, ale nejefektivnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Balatonek píše:
Sežeň člověka, který s tebou bude aktivně komunikovat v obchodní angličtině. Bývá to drahé, ale nejefektivnější.
Ale chce to mít konkrétní přestavu, co si pod pojmem „obchodní angličtina“ představuje. On je rozdíl co se týče běžné odborné slovní zásoby třeba v logistice a ve financích/účetnictví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice no to už je na zakladatelce, mě se třeba týká spíš ta finanční angličtina, ale ono se to taky dost prolíná.
Hlavní je, že to musí být obchodní angličtina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potrebovala bych se během kratke doby /cca ctvrt roku/ naucit obchodni anglictinu, kdysi jsem ji používala, ale uz je to opravdu davno a nyní ji budu potrebovat. Nevite o kurzu, knize, webu, ktery je osvedceny a pomaha? Diky…