Móda pro plnoštíhlé

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Uju
6750
14.2.13 12:02

moda pro plnoštíhl

Ahoj holky. Potřebuju radu a typ. Od podzimu jsem děsně nabrala (asi 25Kg :oops: ) no a jde o to, že když jsem vytáhla jarní oblečení zjitila jsem, že se do ničeho moc nevlezu (to mne nepřekvapuje) a když vlezu tak vypadám prostě blbě. Koukala jsem na netu po obchůdkách kde prodávají věci vel 50/52 ale všechno to jsou předražený šaty na padesátnice a nic pro mladý :(
No, šít umím, střih si udělat taky, ale ráda bych našla stránky, kde jsou nějaké hezké šaty vyfoceny na „obézách“ Než se pustím do díla ráda bych občíhla jak to a to vypadá na postavě podobné té mé. Bohužel nemohu nic takového najít-všude jen nabíka oděvů pro starší :roll: Prosím nevíte kde je nějaká prezentace hezkých šatů pro „větší lidi“?
Moc dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
14.2.13 12:03

Takhle velký velikosti má např. Takko nebo Tesco a docela je to šik. Nechceš se tam juknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.2.13 12:10

Zkus tady , ale neručím, že tam najdeš něco použitelného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.2.13 12:12

@Mia82 fakt??? 8o V tescu jsem už dlouho nebyla to je pravda, ale v taku nedávno a nic takhle velkýho jsem nenašla, ale určitě zajdu -nemám fakt co na sebe :,( děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.2.13 12:14

Ahoj, a co třeba KIK, tam maji taky pěkný věci. A ceny tak jdou. Podle fotky stejně nic nepoznáš, je to samá retuš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.2.13 12:17
@Uju píše:
@Mia82 fakt??? 8o V tescu jsem už dlouho nebyla to je pravda, ale v taku nedávno a nic takhle velkýho jsem nenašla, ale určitě zajdu -nemám fakt co na sebe :,( děkuju.

jj, maj tam to maxi blue, to je značka pro plnoštíhlé a mají hezký kousky. Taky jsem tam kdysi nakupovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.2.13 12:17

Myslím to Takko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.2.13 12:28

@Bersaba No, jedna tunika ale jinak hadry co jsou asi na obézy ale namalovaný na docela hubených.
@jířa6 No, tuhle jsem si tam koupila svetřík(sice je hned zežmolkovaný),ale z triček a tunik bych si vybrala, jen šaty jsem neviděla (ani koncem léta) ale taky tam ještě zajdu-mám ho kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
14.2.13 12:43
@Uju píše:
Ahoj holky. Potřebuju radu a typ. Od podzimu jsem děsně nabrala (asi 25Kg :oops: ) no a jde o to, že když jsem vytáhla jarní oblečení zjitila jsem, že se do ničeho moc nevlezu (to mne nepřekvapuje) a když vlezu tak vypadám prostě blbě. Koukala jsem na netu po obchůdkách kde prodávají věci vel 50/52 ale všechno to jsou předražený šaty na padesátnice a nic pro mladý :(
No, šít umím, střih si udělat taky, ale ráda bych našla stránky, kde jsou nějaké hezké šaty vyfoceny na „obézách“ Než se pustím do díla ráda bych občíhla jak to a to vypadá na postavě podobné té mé. Bohužel nemohu nic takového najít-všude jen nabíka oděvů pro starší :roll: Prosím nevíte kde je nějaká prezentace hezkých šatů pro „větší lidi“?
Moc dík.

koukni na bon prix
taky se tam občas něco pěkného najde a véééliké, mám odzkoušeno :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
14.2.13 12:48

@Uju šaty tam nemají, to je pravda :( byla jsem ta včera. Sháněla jsem na sobotní zábavu :( Tak jsem to vyřešila tunikou :) Jinak déti tam oblíkám často, na značkový není a tady je to levnější než u vietnamců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.2.13 14:24

V takku mají oddlíl XXXXL, něco i v CA :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
3.6.13 14:05

Objednávám v bonprixu, něco koupím i Kiku, docela se dá i v Tescu, ale poslední dobou kupuju hlavně na Aukru :D Jen se musím pořádně podívat na rozměry a zatím na aukru spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.12.14 00:05

Taky nakupuji v C§A, Spenceru - ten mám oblíbený, jinak docela i na e-shopech, mám svoje oblíbené, u kterých již vím, že mi oblečení sedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
10.6.16 23:27

@Uju za mě boprix cokoliv jsme obědnali šaty pěkné seděla i velikost i po vyprání stejné mají tam i velké velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat