Móda pro plnoštíhlé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
moda pro plnoštíhl
Ahoj holky. Potřebuju radu a typ. Od podzimu jsem děsně nabrala (asi 25Kg
) no a jde o to, že když jsem vytáhla jarní oblečení zjitila jsem, že se do ničeho moc nevlezu (to mne nepřekvapuje) a když vlezu tak vypadám prostě blbě. Koukala jsem na netu po obchůdkách kde prodávají věci vel 50/52 ale všechno to jsou předražený šaty na padesátnice a nic pro mladý ![]()
No, šít umím, střih si udělat taky, ale ráda bych našla stránky, kde jsou nějaké hezké šaty vyfoceny na „obézách“ Než se pustím do díla ráda bych občíhla jak to a to vypadá na postavě podobné té mé. Bohužel nemohu nic takového najít-všude jen nabíka oděvů pro starší
Prosím nevíte kde je nějaká prezentace hezkých šatů pro „větší lidi“?
Moc dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Takhle velký velikosti má např. Takko nebo Tesco a docela je to šik. Nechceš se tam juknout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia82 fakt???
V tescu jsem už dlouho nebyla to je pravda, ale v taku nedávno a nic takhle velkýho jsem nenašla, ale určitě zajdu -nemám fakt co na sebe
děkuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, a co třeba KIK, tam maji taky pěkný věci. A ceny tak jdou. Podle fotky stejně nic nepoznáš, je to samá retuš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju píše:
@Mia82 fakt???V tescu jsem už dlouho nebyla to je pravda, ale v taku nedávno a nic takhle velkýho jsem nenašla, ale určitě zajdu -nemám fakt co na sebe
děkuju.
jj, maj tam to maxi blue, to je značka pro plnoštíhlé a mají hezký kousky. Taky jsem tam kdysi nakupovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bersaba No, jedna tunika ale jinak hadry co jsou asi na obézy ale namalovaný na docela hubených.
@jířa6 No, tuhle jsem si tam koupila svetřík(sice je hned zežmolkovaný),ale z triček a tunik bych si vybrala, jen šaty jsem neviděla (ani koncem léta) ale taky tam ještě zajdu-mám ho kousek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju píše:
Ahoj holky. Potřebuju radu a typ. Od podzimu jsem děsně nabrala (asi 25Kg) no a jde o to, že když jsem vytáhla jarní oblečení zjitila jsem, že se do ničeho moc nevlezu (to mne nepřekvapuje) a když vlezu tak vypadám prostě blbě. Koukala jsem na netu po obchůdkách kde prodávají věci vel 50/52 ale všechno to jsou předražený šaty na padesátnice a nic pro mladý
No, šít umím, střih si udělat taky, ale ráda bych našla stránky, kde jsou nějaké hezké šaty vyfoceny na „obézách“ Než se pustím do díla ráda bych občíhla jak to a to vypadá na postavě podobné té mé. Bohužel nemohu nic takového najít-všude jen nabíka oděvů pro staršíProsím nevíte kde je nějaká prezentace hezkých šatů pro „větší lidi“?
Moc dík.
koukni na bon prix
taky se tam občas něco pěkného najde a véééliké, mám odzkoušeno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju šaty tam nemají, to je pravda
byla jsem ta včera. Sháněla jsem na sobotní zábavu
Tak jsem to vyřešila tunikou
Jinak déti tam oblíkám často, na značkový není a tady je to levnější než u vietnamců
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávám v bonprixu, něco koupím i Kiku, docela se dá i v Tescu, ale poslední dobou kupuju hlavně na Aukru
Jen se musím pořádně podívat na rozměry a zatím na aukru spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nakupuji v C§A, Spenceru - ten mám oblíbený, jinak docela i na e-shopech, mám svoje oblíbené, u kterých již vím, že mi oblečení sedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Uju za mě boprix cokoliv jsme obědnali šaty pěkné seděla i velikost i po vyprání stejné mají tam i velké velikosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit