Modeláž nehtů jako přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Modeláž nehtů jako přivýdělek
Dobrý den chci se zeptat jelikož už jsem z toho mimo….
Aktuálně pracuji ve svém povolání ale kamarád mi nabídl se přidat k němu do salónu, že bych dělala nehty na sebe.
Problém mám se začátkem podnikaření…
Vím, že si musím udělat kurz a živnost než začnu… ale absolutně nevím jestli mi stačí kurz, který stojí kolem 3000,– nebo jestli musím mít kurz za 20 000 abych mohla začít dělat na sebe? Mám tu nějaké nehtařky aby mi pomohli na dobrou cestu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud ti kamarád toto nabízí, tak k němu, pro začátek, můžeš na DPP nebo DPČ. Pak tě může zaměstnat. Na nějaké pochybné kšefty s OSVČ bych se mu z vysoka ***.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš mít akreditovaný kurz. Ty by jsi šla k někomu kdo má kurz za 3 tis? Vždyť tam se nemůžeš absolutně nic naučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! 😊 Jestli chce začít s podnikáním na nehty, určitě nepotřebuje mega drahý kurz za 20k! 😲 Stačí ten základní kolem 3000 čenek a pak šup pro živnosťák. Držím palce, ať to frčí! 💅 ✨
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně bych se ujistila, že kurz, na který se chystáš, je akreditovaný. Cena nemusí nutně odpovídat kvalitě, ale určitě se podívej na recenze ostatních lidí, co už ho absolvovali. Pokud jdeš cestou podnikání, určitě se spoj i s někým, kdo už zkušenosti má, klidně dej kafe s par nama z oboru. ☕
- Citovat
- Upravit