MUP - vaše zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
MUP - vaše zkušenosti
Ahoj,
uvažuji o studiu na Metropolitní univerzitě v Praze. Je tu někdo kdo tuto školu studoval? Jaké s ní máte zkušenosti?
Děkuji moc za vaše odpovědi. Moc by mi ulehčily rozhodováni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi záleží na oboru a formě studia. Mám zkušenost s kombinovaným studiem, před rokem jsem tam promovala na Mgr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daamajka chtěla bych jít na Mgr., zatím uvažuji nad kombinovaným studiem politologiíe nebo mediálních studií. Jaká je Vaše zkušenost? Náročnost, zkoušky, státnice atd, prosím. 🙏🏻 🙏🏻 🙏🏻
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám vystudovaného magistra v rámci médií na Metropolitce, za mě škola v pohodě, profesoři moc fajn.
Zkoušky za mě spíše snadné, ale já jsem hodně studijní typ takže mě to bavilo plus mě bavily i seminárky a podobně - kdybys chtěla něco detailního klidně pošli soukromou zprávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ashley0102 píše: Více
Já jsem vystudovala Mezinárodní vztahy a evropská studia, přešla jsem z Bc. na Ambisu, tady na MUP byly podmínky studia určitě umírněnější co se týče praxe apod., nic takového po nás nepožadovali. Přednášky probíhaly v sobotu celý den, cca v průměru 2× do měsíce, nevyžadovala se osobní účast, šlo sledovat z domova on-line, případně ze záznamu. Zkoušky pak ovšem prezenčně, většinou formou testů - otázky uzavřené i otevřené, záleží na vyučujícím. K tomu nějaké seminárky, ale vždycky se to nějak dalo. Na státnice jsem se učila intenzivně cca měsíc, upřímně to všechno byly převážně teoretické věci, které člověk posléze rád rychle vypustí z hlavy, takže nějaký přínos těch dvou let studia pro mě do života kromě titulu, který jsem potřebovala z důvodu zaměstnání v podstatě nula…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daamajka Děkuju za odpověď, přesně takto to mám i já. Potřebuji titul kvůli práci. Nechci kvůli tomu absolvovat znovu veřejnou vysokou školu. Jedno stačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studovala jsem na Metropolitce rozšiřující kurzy pro učitele a byla jsem tam docela spokojená. 😊 Lidi tam byli fajn a hledali jsme cestu, jak vyhovět moderním trendům. Pokud se zajímáš o nějaký specifický obor, doporučuji znovu prozkoumat jejich nabídky na webu. 🧐 ✌️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveria píše: Více
Rozšiřující kurzy pro učitele? Myslíš doplňující pedagogické studium? To se tam dá dodělat?
z toho bych byla nadšená, až dodělám magistra, tak mě tohle totiž čeká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
Zajímám se o kombinované studium na MUP
obor mediální studia.
Mohl by mi někdo prosím tento obor přiblížit? Jsou zkoušky ústní nebo formou testu, je studium náročné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit