Speciální pedagogika TUL

5
26.9.24 09:41

Speciální pedagogika TUL

Ahoj, studoval jste někdo v Liberci na TUL Speciální pedagogiku? Píšou, že přijímačky probíhají buď dle výsledků ze střední školy, nebo přijímacích testů. Z té střední školy se dokládá pouze maturitní vysvědčení, nebo i vysvědčení z posledního ročníku?
Díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2370
26.9.24 10:50

Obsah a forma přijímací zkoušky: písemný test obecných studijních předpokladů
 https://www.fp.tul.cz/…i-pedagogika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
26.9.24 13:34

Pokud vím, tak se dokládá jenom maturitní vysvědčení. Já teda studuji jiný obor a ještě k tomu kombinovanou formou, ale na stejné fakultě.
Dokládala jsem pouze maturitní vysvědčení a psala jsem přijímačky z těch obecných studijních předpokladů.
Silně doporučuju přijímačky nepodcenit a na ty testy se podívat. V těch obecných studijních předpokladech je celkem dost matiky a to takové, kde je třeba znalost vzorečků, tak se na to začni zavčasu učit. Nebuď jako já, že jsem se na to začala nějak víc připravovat2 týdny před přijímačkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.9.24 13:53
@Gracetheworld píše: Více

Zalezi na oboru a podminky prijimacich zkousek se mohou menit kazdy rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
26.9.24 14:59

@jejjej Však proto jí píšu co jsem dokládala já a malý tip na přijímačky. Tohle si musí sledovat sama co přesně bude vyžadováno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.24 23:18

Děvčata, moc díky za reakce :). A ještě mi řekněte, je to učivo náročné? Dá se tím prokousat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
5.10.24 10:18
@Majina76 píše: Více

Nestudovala jsem na TUL. Nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...