Modeláž nehtů - kde sehnat modelky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No ja mam nehty jak drapyy nejaky sane
tvrdy dlouhy a nespolupracujici, coz by byla asi vyzva jen mam smulu
mam na rukou bradavice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manikúra a nehtová modeláž - zájemce model ??
Dobrý večer všem,
dělám menší průzkum, a protože přemýšlím o kurzu manikúra a nehtová modeláž v Ústí nad Labem, při kterém je potřeba mít modelky tak mě zajímá zda by někdo neměl zájem?? Služba samozřejmě zdarma pro Vás! Našel by se někdo?? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Modelka na modelaz nehtu v Brne
Ahoj, ráda bych oživila téma modelek na modeláž nehtů. Chystám se první dva týdny v říjnu na kurz do Brna a snažím se někoho sehnat. Neměl by tu někdo zájem? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Getzitka19 píše:
Ahoj, ráda bych oživila téma modelek na modeláž nehtů. Chystám se první dva týdny v říjnu na kurz do Brna a snažím se někoho sehnat. Neměl by tu někdo zájem? Díky
Ahoj, já jsem kousek od Brna, co by to obnášelo, být „modelkou“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Steffi, obnáší to věnovat mi jedno (případně dvě) dopoledne od 8-14hod. Kurz bude v centru města, kousek od vlakového nádraží. V případě, že bys byla ochotná dojet 2× budou ti v prvním říjnovém týdnu udělány umělé nehty s tipy a koncem toho druhého týdne pak bude doplnění. Pokud bys mohla obětovat jen jedno dopoledne, tak se bude dělat zpevnění nebo prodloužení nehtů pomocí gelu. Záleží na kvalitě a stavu tvých nehtů. Samozřejmě bys to měla vše zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledam modelky na modelaz nehtu Praha
Prosím neměl by jste někdo zájem o gelove nehty pod dozorem skolitelky. Nehty budou zadarmo. Jedna se o dopoledne cca 4h. Praha Smichov. Hledam 2 modelky na pristi tyden 21-22.11 2018. Prosim v pripade zajmu volejte na **** Diky
edit adminem - smazán kontakt - patří jen do SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kelimkova píše:
Prosím neměl by jste někdo zájem o gelove nehty pod dozorem skolitelky. Nehty budou zadarmo. Jedna se o dopoledne cca 4h. Praha Smichov. Hledam 2 modelky na pristi tyden 21-22 .11 2018. Prosim v pripade zajmu volejte na tel. 777 45 42 46. Diky
Měla bych zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nehledate modelku na nehty?
Ahoj maminky, ženy, nehledate modelku na nehty??? Děkuji jsem z Prahy
- Citovat
- Upravit