Modeláž nehtů - kde sehnat modelky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
7.2.13 21:56

No ja mam nehty jak drapyy nejaky sane :D tvrdy dlouhy a nespolupracujici, coz by byla asi vyzva jen mam smulu :( mam na rukou bradavice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.12.13 23:20

Manikúra a nehtová modeláž - zájemce model ??

Dobrý večer všem,
dělám menší průzkum, a protože přemýšlím o kurzu manikúra a nehtová modeláž v Ústí nad Labem, při kterém je potřeba mít modelky tak mě zajímá zda by někdo neměl zájem?? Služba samozřejmě zdarma pro Vás! Našel by se někdo?? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.16 22:14

Modelka na modelaz nehtu v Brne

Ahoj, ráda bych oživila téma modelek na modeláž nehtů. Chystám se první dva týdny v říjnu na kurz do Brna a snažím se někoho sehnat. Neměl by tu někdo zájem? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
21.9.16 22:27
@Getzitka19 píše:
Ahoj, ráda bych oživila téma modelek na modeláž nehtů. Chystám se první dva týdny v říjnu na kurz do Brna a snažím se někoho sehnat. Neměl by tu někdo zájem? Díky

Ahoj, já jsem kousek od Brna, co by to obnášelo, být „modelkou“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 21:37

Ahoj Steffi, obnáší to věnovat mi jedno (případně dvě) dopoledne od 8-14hod. Kurz bude v centru města, kousek od vlakového nádraží. V případě, že bys byla ochotná dojet 2× budou ti v prvním říjnovém týdnu udělány umělé nehty s tipy a koncem toho druhého týdne pak bude doplnění. Pokud bys mohla obětovat jen jedno dopoledne, tak se bude dělat zpevnění nebo prodloužení nehtů pomocí gelu. Záleží na kvalitě a stavu tvých nehtů. Samozřejmě bys to měla vše zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.4.18 20:25

@xxLeninka
Je stále k mání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.11.18 00:15

Hledam modelky na modelaz nehtu Praha

Prosím neměl by jste někdo zájem o gelove nehty pod dozorem skolitelky. Nehty budou zadarmo. Jedna se o dopoledne cca 4h. Praha Smichov. Hledam 2 modelky na pristi tyden 21-22.11 2018. Prosim v pripade zajmu volejte na **** Diky

edit adminem - smazán kontakt - patří jen do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.11.18 04:41
@kelimkova píše:
Prosím neměl by jste někdo zájem o gelove nehty pod dozorem skolitelky. Nehty budou zadarmo. Jedna se o dopoledne cca 4h. Praha Smichov. Hledam 2 modelky na pristi tyden 21-22 .11 2018. Prosim v pripade zajmu volejte na tel. 777 45 42 46. Diky

Měla bych zájem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
17.11.18 07:05

@Petulllle mas tam cislo, abys zavolala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.21 09:40

Nehledate modelku na nehty?

Ahoj maminky, ženy, nehledate modelku na nehty??? Děkuji jsem z Prahy

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie