Modeláž nehtů - kde sehnat modelky?

3221
10.10.12 11:26

modeláž nehtů-modelky

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat těch, co už mají zkušenost…

Dělám si rekvalifikační kurz manikúru, pedikúru a modeláž nehtů a jaksi mi už došly modelky z okruhu mých známých…Nevíte, kde na internetu je možné „upíchnout“ inzerát, že sháním modelky z Prahy, které to mají samozřejmě zdarma? Všude kde ho dám, tak mi ho automat okamžitě smaže, že „není veřejně prospěšný“…Potřebuji modelky jak na modeláž nehtů gelem, nebo akrylem, tak i na doplnění a může být také jenom na manikúru a pedikúru…Pár nehtíků jsem už udělala, takže nejsem „úplný začátečník“…

Předem moc díky za rady.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6094
10.10.12 11:48

Škoda že nejsi z Písku…co takhle bazoš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.10.12 11:57

@dituleska no nejsem, bohužel-)))) Zkoušela jsem teď ještě sbazar, tak čekám jak to dopadne, nebo jestli to taky smáznou. Vidíš, bazoš jsem nezkoušela-děkuju za radu, jdu to zkusit! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.10.12 12:00

Já se hlásím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.10.12 12:02

Ještě napíšu známým z Prahy a dyžtak ti pošlu čísla do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.10.12 12:04

Tak napiš, že nabízíš zdarma modeláž nehtů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.10.12 12:14

Taky bych se hlasila, i kdyz asi jen na manikuru ci pedo, gel ani akryl sem nikdy nemela. Jsem na praze Hajich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.10.12 12:15

@LucinkaPraha děkuju, napsala jsem Ti SZ… ;)

@dituleska to budeš moc hodná, děkuju!!! :palec:

@Lastkecka to tam právě napsat nemůžu, i když je to vlastně jedno, oni to prostě mažou automaticky, aniž by to čestli-včera jsem např. na omlazeni.cz psala rozhořčený email, protože jiné, starší podobné inzeráty tam jsou a můj smazala do dvou minut…samozřejmě mi ani nikdo neodepsal, takže jasný automat…zkoušela jsem tď ten bazoš, jak radila dituleska a tam mi ho asi teda nesmáznou, protože stojí 50kč přes mobil…ale to je snad jediný server…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.10.12 12:20

@xxLeninka pokud ho nechce mít v červeným rámečku jak TOP inzerát tak se neplatí nic!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.10.12 12:29

@dituleska fakt??? mně to napsalo, že v rubrice služby se platí poplatek 50kč, tak jsem to zaplatila…o červeným rámečku se psalo až dál, když už byl inzerát vložen, jako právě jestli ho chci „topovat“… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.10.12 12:31

@xxLeninka tak u služeb nevím :nevim: je to možné ale tak pokud jsou ti služby inzerát zůstane-alespn za tebe doufám, jinak už jsem ti na FB rozhodila sítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.10.12 12:34

@dituleska já taky doufám, že placený inzerát zůstane-) Teda to jsi moc hodná-děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.10.12 12:35

Na bazoši se platí za nabídky služby a poptávka práce myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.10.12 13:42

@LucinkaPraha za služby určitě-to můžu potvrdit :mrgreen: ;) Ale zůstal tam, takže ještě jednou díky za radu @dituleska :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.10.12 10:48

Ahoj chci si udělat kurz modeláž nehtů v Praze. Našel by se tu někdo kdo by mi šel za modelku? :-)Moc by mi to pomohlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze