Moderátor chatu a úřad práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínají tady přibývat nevyžádané informace a jde to do tragična. To není dobré znamení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
A protože ji hned první příspěvek radil, tak se ji musíš ptát proc si nenajde lepší práci a proč ji vyhodili? Jako do teď měla práce dvě a děláte tady z ní vyzirkudo teď nejspíš měla i lepší práci, ne?
ale tipuju, že jste zas pořádně nečetli a jen viděli holku, která se fláká za 7500 a chce prachy z pracáku. Nejspíš tu hlavní práci bude opět hledat, ale na přechodnou dobu potřebuje pokrejt výdaje.
Já jsem to četla a proč ji vyhodili mně opravdu zajímalo. Odpovídat nemusela. Vám je do toho kulový, na co se ostatní ptají, paní moralistko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
@Mariambiska Jinak to že člověk nemá diplom neznamená že blbý? Hele jako já čtu velice dobře anglicky, trochu německý trochu latinu umím ale jinak jsem naprosto blbý člověk.
Tak blbý být nemusí, ale jeho možnosti na trhu práce se značně snižují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Já jsem to četla a proč ji vyhodili mně opravdu zajímalo. Odpovídat nemusela. Vám je do toho kulový, na co se ostatní ptají, paní moralistko.
Tak tady paní to četla a opravdu k tomu napsala svoje, vám je do toho kulový, co ona komentuje, paní tázající se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@a12 píše:
Je zajímavý, ze zakladatelka podala dotaz, na kterej ji snad nikdo neodpověděl, ale hlavně že jste zvědavý proč ji propustili a proč nemá lepší práci
Hlavně, že ty jsi odpověděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raymi píše:
Hlavně, že ty jsi odpověděla
Tak proč bych odpovidala, kdyz odpověď nevim? Ale nebudu se ptát na věci úplně mimo téma, který s tim nemaj nic spolecnyho. A který jsou i urazejici zakladatelku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mariambiska píše:
Tak tady paní to četla a opravdu k tomu napsala svoje, vám je do toho kulový, co ona komentuje, paní tázající se.
No když se do mě naváží, tak mi do toho fakt kulový není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
@j.a.n.i1 mám tak malé výsledky ze na to nemusím mít OSVČ
Tak cca 7500 měsíčně není úplně malý výdělek. A jestli to máš každý měsíc opakovanou činnost tak to už vykazuje známky podnikání.
Dáváš to teda do přiznání nebo to máš nějak na černo?
Jak jsme psala na začátku tak má pracaku lze mít jen DPČ ale jestli to nemáš nijak oficiálně a nepřijdou ti na to tak budiž. Je to na tvoje triko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 tak já si tam max 2 měsíce. A tenhle měsíc tím plánuju skončit. 😅
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
@JancaS84 tak já si tam max 2 měsíce. A tenhle měsíc tím plánuju skončit. 😅
každopádně pokud budeš v evidenci úp tak si mužeš vydělat jen do určité částky a 7500 ji přesahuje si myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaduly píše:
Ahoj chci se zeptat měsíčně si vydělám do 7500 kč jako moderátorka chatu, a momentálně jsem dostala výpověď z mojí práce na dpč kde mi platili zdravotní a sociální jelikož mám celkem větší výdaje a neutahnu platit to všechno plus zdravotní sama tak nevím zda se mohu přihlásit na pracák aby mně platili aspoň to zdravotní? Rozumí tomu tady někdo prosím o radu děkuju.
Na úřadě práce můžeš mít pouze DPC smlouvu jinak žádný jiný příjem mít nelze a musíš to nahlásit.
Pokud bereš dávky tak ti doporučuji si nejdřív spočítat jestli se ti „brigáda“ vyplatí jelikož dávky se ti při brigádě pozastaví
- načítám...
- Citovat
- Zmínit