Moderátor chatu a úřad práce

16
18.4.23 15:35

Moderátor chatu a úřad práce

Ahoj chci se zeptat měsíčně si vydělám do 7500 kč jako moderátorka chatu, a momentálně jsem dostala výpověď z mojí práce na dpč kde mi platili zdravotní a sociální jelikož mám celkem větší výdaje a neutahnu platit to všechno plus zdravotní sama tak nevím zda se mohu přihlásit na pracák aby mně platili aspoň to zdravotní? Rozumí tomu tady někdo prosím o radu děkuju. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36068
18.4.23 15:40
@Kaduly píše:
Ahoj chci se zeptat měsíčně si vydělám do 7500 kč jako moderátorka chatu, a momentálně jsem dostala výpověď z mojí práce na dpč kde mi platili zdravotní a sociální jelikož mám celkem větší výdaje a neutahnu platit to všechno plus zdravotní sama tak nevím zda se mohu přihlásit na pracák aby mně platili aspoň to zdravotní? Rozumí tomu tady někdo prosím o radu děkuju. :nevim:

A na jakou smlouvu to máš? Na pracáku můžeš mít jen DPČ do poloviny min mzdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
18.4.23 15:45
@Kaduly píše:
Ahoj chci se zeptat měsíčně si vydělám do 7500 kč jako moderátorka chatu, a momentálně jsem dostala výpověď z mojí práce na dpč kde mi platili zdravotní a sociální jelikož mám celkem větší výdaje a neutahnu platit to všechno plus zdravotní sama tak nevím zda se mohu přihlásit na pracák aby mně platili aspoň to zdravotní? Rozumí tomu tady někdo prosím o radu děkuju. :nevim:

A proč máš práci za tyhle peníze? Proč tedy nedělat něco co tě uživí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.4.23 15:52

@Proto02 protože zatím nemám normální práci? Protože se základním vzděláním v malé vesnici se blbě hledá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.4.23 15:53

@JancaS84 je to na fleerencel jako na volné noze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.4.23 15:54
@Kaduly píše:
@Proto02 protože zatím nemám normální práci? Protože se základním vzděláním v malé vesnici se blbě hledá?

A vzdělání si doplňujes?

• Citovat
  • Upravit
16
18.4.23 16:00

@jahuhudka no musela jsem z určitých důvodu před 3 roky odejít ze školy a nevím jestli se svých 21 letech hlásit zpátky na nějakou střední školu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
18.4.23 16:06
@Kaduly píše:
@jahuhudka no musela jsem z určitých důvodu před 3 roky odejít ze školy a nevím jestli se svých 21 letech hlásit zpátky na nějakou střední školu…

Jakoze už to ve 21 letech nemá smysl? A co budeš dělat dalších 40 let produktivniho života?

• Citovat
  • Upravit
798
18.4.23 16:07
@Kaduly píše:
@jahuhudka no musela jsem z určitých důvodu před 3 roky odejít ze školy a nevím jestli se svých 21 letech hlásit zpátky na nějakou střední školu…
:mrgreen: to ti neni trapne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20913
18.4.23 16:08
@Kaduly píše:

Jo, však hod ručník do ringu hnedka. Je lepší se na to rovnou vykašlat. A dalších 45 let se živit takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
18.4.23 16:10
@Cenarius píše:
Jo, však hod ručník do ringu hnedka. Je lepší se na to rovnou vykašlat. A dalších 45 let se živit takto.

A ostatní jí na to doplácet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
18.4.23 16:11
@Kaduly píše:
@Proto02 protože zatím nemám normální práci? Protože se základním vzděláním v malé vesnici se blbě hledá?

Tak musíte dojíždět třeba někam do fabriky. Jak to asi dělají ostatní nedovzdělanci z malých vesnic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61141
18.4.23 16:17
@Proto02 píše:
A proč máš práci za tyhle peníze? Proč tedy nedělat něco co tě uživí?

Jsem pochopila, že to byla její druhá práce, ne? Z Jedny ji teď vyhodili, tak ji zbyla aspon tahle, za 7500 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
18.4.23 16:17

A to Ti nevadí živit se tím, že lžeš lidem, abys z nich vyždímala peníze? To nemáš svědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24747
18.4.23 16:18

Co jsou větší výdaje a proč vás propustili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat