Papírové stravenky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Papírové stravenky
Ahoooj,
Nevíte nekdo jak je to s papírovými stravenkami sodexo?
Vím, ze je v Kauflandu není omezen počet papírových stravenek na jeden nákup.
Jak je to treba u Lidlu, Globusu, a Billy?
Sodexo u Penny neberou že?
Díky předem za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, stravenky buď ztratím, nebo nechám propadnout. Byl bych pro jejich zrušení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Nevím, stravenky buď ztratím, nebo nechám propadnout. Byl bych pro jejich zrušení.
Lobuj u zaměstnavatele za stravenkovy pausal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
To ještě vůbec existuje? Myslela jsem, že už je to obecně zrušené. Dobrý podvod, ty firmy si braly pěkné peníze za natištění barevných papírků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj zaměstnavatel stravenkový paušál neuznává, ale prosadili jsme si aspoň stravenkovou kartu, to je oproti papírkům luxus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Můj zaměstnavatel stravenkový paušál neuznává, ale prosadili jsme si aspoň stravenkovou kartu, to je oproti papírkům luxus.
Tak tam se snad alespoň neplatí z každé stravenky xx Kč nějakým zlodějům. My to dostáváme normálně v penězích k platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Billa 5ks, penny neberou.. a ten kaufland je pro mě novinka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše:
Tak tam se snad alespoň neplatí z každé stravenky xx Kč nějakým zlodějům. My to dostáváme normálně v penězích k platu.
Za stravenkové karty se taky platí. Stravenkový paušál k platu je nejlepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM píše:
Za stravenkové karty se taky platí. Stravenkový paušál k platu je nejlepší.
A kolik se platí za karty? To stejně bylo celé divné, vlastně alternativní měna, která nahrávala stravenkovým firmám zisky…
podařilo se mi to občas vyprat, ty stravenky
ale vydržely…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šklíbakočka píše:
Jo, stravenkový paušál bych taky uvítala, ale bylo mi vysvětleno, že zaměstnavatel chce, abychom ty peníze jako bonus využili jen a jen na stravování. Jeho volba, zas jsem ráda, že aspoň něco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji stravenkovou kartu, tam snad ani není omezení částky pro platbu…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adaneli píše:
Doporučuji stravenkovou kartu, tam snad ani není omezení částky pro platbu…?
Já teda stravenkovou kartu nenáviděla. Skoro nikde se tím nedalo platit a platba omezená na 500,–. Takže jsem musela 4×měsíčně do obchodu, kam jsem normálně vůbec nechodila. To už jsou lepší klasický stravenky, který berou skoro všude.
- Citovat
- Upravit
@Janli fakt? Já to nezkoumala, u nás to berou oba mé nejbližší obchody ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit