Moderní pergoly - funkčnost?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4623
25.2.24 23:01

Moderní pergoly - funkčnost?

Ahoj, kdo máte novostavbu s tímto druhem pergoly, tj jen sloupy a obvod, můžete mi vysvětlit, k čemu to je, když to samo o sobě vůbec nestíní? někde jsou jen takové sloupy zlomené do L… nepochopila jsem, k čemu to je. proč tam není hustší stínění, proč tam není rovnou stříška… jen ty tyče. vypadá to divně…díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
25.2.24 23:37

To ti klidne prozradim.

Uplne k nicemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75249
26.2.24 00:24
@Niemeyer píše:
Ahoj, kdo máte novostavbu s tímto druhem pergoly, tj jen sloupy a obvod, můžete mi vysvětlit, k čemu to je, když to samo o sobě vůbec nestíní? někde jsou jen takové sloupy zlomené do L… nepochopila jsem, k čemu to je. proč tam není hustší stínění, proč tam není rovnou stříška… jen ty tyče. vypadá to divně…díky moc.

Jen tak na první dobrou mě napadlo, že to je prostě jenom nosná konstrukce, kterou si může každý osadit dle vlastního vkusu - plátěnou markýzkou, sklem, polykarbonátem, nechat porůst popínavkami… a po zagooglení se ukázalo, že jsem se ani nijak zvlášť nespletla.

https://lignumcz.cz/…kty/pergoly/?…

Příspěvek upraven 26.02.24 v 00:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75249
26.2.24 00:26
@Lucie_Sx píše:
To ti klidne prozradim.Uplne k nicemu.
:) Lucie… :hug: :hug: 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
26.2.24 07:46
@Niemeyer píše:
Ahoj, kdo máte novostavbu s tímto druhem pergoly, tj jen sloupy a obvod, můžete mi vysvětlit, k čemu to je, když to samo o sobě vůbec nestíní? někde jsou jen takové sloupy zlomené do L… nepochopila jsem, k čemu to je. proč tam není hustší stínění, proč tam není rovnou stříška… jen ty tyče. vypadá to divně…díky moc.

Designový prvek. Ale nic ti nebrání na konstrukci pridelat obklad. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí