Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kdo máte novostavbu s tímto druhem pergoly, tj jen sloupy a obvod, můžete mi vysvětlit, k čemu to je, když to samo o sobě vůbec nestíní? někde jsou jen takové sloupy zlomené do L… nepochopila jsem, k čemu to je. proč tam není hustší stínění, proč tam není rovnou stříška… jen ty tyče. vypadá to divně…díky moc.
@Niemeyer píše:
Ahoj, kdo máte novostavbu s tímto druhem pergoly, tj jen sloupy a obvod, můžete mi vysvětlit, k čemu to je, když to samo o sobě vůbec nestíní? někde jsou jen takové sloupy zlomené do L… nepochopila jsem, k čemu to je. proč tam není hustší stínění, proč tam není rovnou stříška… jen ty tyče. vypadá to divně…díky moc.
Jen tak na první dobrou mě napadlo, že to je prostě jenom nosná konstrukce, kterou si může každý osadit dle vlastního vkusu - plátěnou markýzkou, sklem, polykarbonátem, nechat porůst popínavkami… a po zagooglení se ukázalo, že jsem se ani nijak zvlášť nespletla.
https://lignumcz.cz/…kty/pergoly/?…
Příspěvek upraven 26.02.24 v 00:29
@Niemeyer píše:
Designový prvek. Ale nic ti nebrání na konstrukci pridelat obklad. ![]()