Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To ti nikdo neřekne když nevíme jaky máš příjmy, kolik jsou alimenty a za kolik bude nájem.. ![]()
@Dara90 píše:
Ty ti nikdo neřekne když nevíme jaky máš příjmy, kolik jsou alimenty a za kolik bude nájem..
Ale zasi ji takhle nikdo nepozna ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky,Mam 9letou dceru a plánujeme bydlení v Praze. Určitě chceme jít do pronájmu, jelikož vlastní bydlení nepřichází v uvahu už kvůli těm cenám. Pracuju v sociálních službách a na dítě ještě pobíram alimenty od bývalého. Moje otazka zní. Uživí se matka samoživitelka v Praze?
Anonym z důvodu - Moc známých lidi a ještě si nejsem s tímhle stěhováním úplně na 100% jistá.
Ano, když má slušné zaměstnání a slušné alimenty. Z mého pohledu je nutné mít i s alimenty minimálně 40 tisíc, pokud chce člověk jíst. Ale je to tak na to, aby se bál každé nemoci, takže spíš okolo 45-50 na skromný život. Za bydlení počítej tak 20, pokud tedy budete v menším bytě.
Tak příjmy kolem 25-30tis. Čistého a alimenty 4tisice. Pronájem nemam ještě vybrány ale tak třeba cenově 2+1
@Anonymní píše:
Tak příjmy kolem 25-30tis. Čistého a alimenty 4tisice. Pronájem nemam ještě vybrány ale tak třeba cenově 2+1
Pronájem budete mít tak za 20 tisíc. Zbytek si dopočítej sama.
@Anonymní píše:
Ne, za tyto peníze není možné v Praze fungovat.
@Anonymní píše:
S tímto příjmem chceš jít do Prahy? To není dobrý nápad.
@Anonymní píše:
A v te Praze mas ten prijem vyssi? Pokud ne, zustala bych v nejake levnejsi lokalite.
A proč chceš do Prahy? Bude tam mnohem víc lákadel, na která nebudou prachy, dcera si bude připadat o to víc „chudě“. Zaměstnanci v sociálních službách chybí skoro všude, leckde by i nabídli levné bydlení a výplata bude všude skoro stejná. Jestli se musíte stěhovat, volila bych naopak takové místo, kde bude kolem těch 30tis. slušný příjem.
V Praze bych to měla nejspíše vyšší ten příjem. Ale nevím kolik. Tohle je můj plat ve Zlínském kraji.
@Anonymní píše:
To asi není moc reálné ![]()
@Anonymní píše:
V Praze bych to měla nejspíše vyšší ten příjem. Ale nevím kolik. Tohle je můj plat ve Zlínském kraji.
Máš něco našetřeno?
Ano mam našetřeno dost ale zase ne na vlastní bydlení no
bohužel.
Ahojky,
Mam 9letou dceru a plánujeme bydlení v Praze. Určitě chceme jít do pronájmu, jelikož vlastní bydlení nepřichází v uvahu už kvůli těm cenám. Pracuju v sociálních službách a na dítě ještě pobíram alimenty od bývalého. Moje otazka zní. Uživí se matka samoživitelka v Praze? 
Anonym z důvodu - Moc známých lidi a ještě si nejsem s tímhle stěhováním úplně na 100% jistá.