Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Chtěla bych se zeptat, jestli se na ples(malé město) hodí zlaté doplňky. Myslím naušnice, náramek a řetízek. Prostě nejsem na bižuterii
. Budu celá v černém
Jdeme asi po deseti letech
Díky ![]()
Zlato se hodí vždycky a na vesnickým plese bych to vůbec neřešila! ![]()
Ja nevim no zlato, zlato ja nejak nemusim, volila bych spise, bizu, nebo stribrny doplnky! Hodi se to lio a ke vsemu. A neni to jak pest na oko..Muj nazor. Nemyslim spatne.
![]()
Pokud nebudes ovesena jak cikanka, tak jeden retizek je v pohode.
Myslím, že zlato je vpořádku, taky to teda není můj styl, ale není to out ![]()
Je fakt, že k černé by se hodila bižuterie ve stříbrné nebo stříbro asi líp, ale nemyslím si, že by se zlatem dalo něco zkazit. Teda pokud je volené umírněně a s ohledem na styl šatů.
Ježiš, k černý klidně zlato být může, není to žádné módní faux-paix ![]()
K černé si dovedu zlato představit. vždyt je i bižu ve zlaty modni. klidně bych si vzala zlaty naušnice a na ruku nějaky zlaty vyrazny naramek.pak už nic na krk ![]()
ale na vesnici bych to už vubec neřešila ![]()
Taky bych v tom nevidela problem, zlatem urazit nejde, navic ho sama nosis i tak, pasuje k tobe, tak nac si delat nasili.
No a tak co uplne bez sperku, ale zvolit nejakou vyraznou ozdobu do vlasu? Perfektni uces a do toho nejakou vyraznou kvetinu… no a k tomu uz se proste ani nejake sperky moc nehodi.
Žlutý kov se teď nosí.
Mně by se třeba na ples líbil nějaký výraznější šperk, než jaké jsou obvykle řetízky a naušnice ze žlutého zlata, ale záleží na šatech a špercích, jaké máš. Vůbec si nemyslím, že by to musela být špatná volba.
Zlato určitě není pasé, pokud je decentní, ale jak tady někdo napsal. Mě by se taky líbila k černým šatům nějaká kytka nebo peříčka v červené, k tomu červené psaníčko a lodičky
Jinak nic, nebo ještě náramek, když psaníčko odložíš
![]()