Modrá alfa

178
1.9.15 13:45

Modrá alfa

Ahoj nebyl jste někdo na semináři Modré alfy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
1.9.15 13:58

KDysi před lety, když to je ještě vedl s manželkou Ernestýnou či jak se jmenovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
1.9.15 14:03

A co na to říkáš? Jaké jsi z toho měla pocity? Mám známou, která na něm byla asi před 20-ti lety a je úplně unešená. Je fakt, že bere život úplně jinak než většina lidí, ale myslím, že právě proto je tak v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
1.9.15 14:12

Já byla jen na tom první víkendu, bylo to zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.9.15 01:10

Ahoj!

Já jsem na kurzu Modré Alfy nebyla, ale vlastním od p. Velechovského knížku Modré Alfy, četla jsi ji? Je to vlastně takový ruční přepis dění na semináři, takže získáš fajn přehled o tom, jak to na semináři vypadá. Pokud ji ještě nemáš, určitě doporučuji.

Na kurz se chystám (už několik let) a stále jsem se neodhodlala, není s kým, zapomenu na to a podobně. Ptala jsem se na zkušenosti a každý si to velmi chválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
2.9.15 13:00

@Ellysa Ahoj knížku jsem nečetla, ale vím o ní. Uvažovala jsem, že si ji koupím… Na seminář bych ráda šla moc mě to láká. Odkud jsi, že bych vyrazili spolu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.9.15 13:07

@chima Určitě knížku doporučuju, dá se podle toho i trénovat, jelikož je to tam fakt popsané stylem přímé řeči, tedy tak jak pan Velechovský mluví. Ale přeci jen ten osobní kontakt je jiný. :-) Já bych se chtěla přihlásit na brněnský kurz. :-) A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
2.9.15 14:45

@Ellysa Já taky :lol:. Původně jsem chtěla, aby šel se mnou i manžel, ale zatím se moc netváří. Tak kdyby to nevyšlo můžeme se domluvit, byla bych i ráda :mavam:. Koukala jsem na termíny a možná bych brala konec září. Pak ten další je už celkem před Vánocemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
2.9.15 14:47

@chima Perfekt. Já se taky snažím nahoukat přítele, ale přesně jak píšeš… ani ten můj se zrovna nějak netváří. :-)) Já mám září docela nabité, takže nevím, jak by mi to vyšlo. Každopádně pokud bys šla i sama, aspoň bych pak měla další reference. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat