Modrá alfa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
KDysi před lety, když to je ještě vedl s manželkou Ernestýnou či jak se jmenovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co na to říkáš? Jaké jsi z toho měla pocity? Mám známou, která na něm byla asi před 20-ti lety a je úplně unešená. Je fakt, že bere život úplně jinak než většina lidí, ale myslím, že právě proto je tak v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!
Já jsem na kurzu Modré Alfy nebyla, ale vlastním od p. Velechovského knížku Modré Alfy, četla jsi ji? Je to vlastně takový ruční přepis dění na semináři, takže získáš fajn přehled o tom, jak to na semináři vypadá. Pokud ji ještě nemáš, určitě doporučuji.
Na kurz se chystám (už několik let) a stále jsem se neodhodlala, není s kým, zapomenu na to a podobně. Ptala jsem se na zkušenosti a každý si to velmi chválil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellysa Ahoj knížku jsem nečetla, ale vím o ní. Uvažovala jsem, že si ji koupím… Na seminář bych ráda šla moc mě to láká. Odkud jsi, že bych vyrazili spolu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chima Určitě knížku doporučuju, dá se podle toho i trénovat, jelikož je to tam fakt popsané stylem přímé řeči, tedy tak jak pan Velechovský mluví. Ale přeci jen ten osobní kontakt je jiný.
Já bych se chtěla přihlásit na brněnský kurz.
A ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ellysa Já taky
. Původně jsem chtěla, aby šel se mnou i manžel, ale zatím se moc netváří. Tak kdyby to nevyšlo můžeme se domluvit, byla bych i ráda
. Koukala jsem na termíny a možná bych brala konec září. Pak ten další je už celkem před Vánocemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chima Perfekt. Já se taky snažím nahoukat přítele, ale přesně jak píšeš… ani ten můj se zrovna nějak netváří.
Já mám září docela nabité, takže nevím, jak by mi to vyšlo. Každopádně pokud bys šla i sama, aspoň bych pak měla další reference. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit