Modrá Indulona, používáte každý den?

4235
26.8.13 18:35

Modra indulona,pouzivate kazdy den??

Ahoj maminky, mam doma trmesicniho chlapecka a modra indulona bylo jedine, co nam pomohlo na extremne suchou plet, chci se zeptat zda je tu nekdo, kdo ji pouziva kazdy den jako klasicky krem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Zentiva Indulona baby?

Přidejte zkušenost s Zentiva Indulona ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1718
26.8.13 18:37

Ahojky, my používáme každy den po koupání a nemužu si vynachvalít :hug: po všech možných navonaných olejech se nam osypala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
26.8.13 18:39

Mam ctyrmesicniho syna a jeho pokozka nic jinyho nezna :) Veskerou kosmetiku co sem nakoupila coby tehotna ted pouzivam ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
26.8.13 18:39

@Indil Ahoj. Ja ji pouzivam teda az ted pro starsi dcerku, ale ma takovou tu „hrosi“ kuzi a tohle je jediny, co ji tu pokozku zjemnuje a znamky nejakych pupinku se vytraci :) Takze za me :palec:… Jinak ji pouzivam i pro sebe + indulonu s mesickem na ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.8.13 18:43

Používala jsem denně od narození do 2 let. pak jsme přešli na jinou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
26.8.13 19:01

Ahoj, my jsem různě experimentovali ze začátku a bylo to špatné… malý měl seboroickou der. a různé flíčky… když se z toho trochu vyrostl, tak jsem zůstali právě u modré indošky a používáme a používat budeme… je hodně dobrá. Malý už má kůžičku čistou a klidnou, ale promašťovat je třeba, protože by jinak byl vysušený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
26.8.13 19:09

Holky mockrat dekuji za odpovedi oni prave vsude pisou, ze by se mela mazat jen kdyz se to vyzaduje, ale neumim si predstavit, ze bych nemazala kazdy den, nebo snad dokonce namazala necim jinym, zkousela jsem toho dost, i z lekarny, a tohle je jedine po cem ma kuzicku jako mimiko :palec: :palec: jinak na hruba mista se mi osvedcil nivea sos krem, ale opravdu jen na mala mista, kdyz jsem ho namazala celeho, tak nic moc a po indulone behem dvou dnu opravdu viditelna zmena :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí