Modra postava
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Věřím v nadpřirozeno ale to že děti vidí duchy že jsou tomu víc náchylní je pro mne hloupost
a myslím si že je to většinou jen dětská fantazie a nee nějací duchové či dokonce andělé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti a zvířata jsou čisté duše, proto vidí a reagují na různé entity
opravdu je vidí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé děti vidí i to, co je dospělým skryto. Jsou prostě citlivější. Vysvětli mu, že mu nikdo neublíží. Časem tato schopnost mizí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..
Janca i Petrolka maji pravdu. Pokud je to zlé, myslim, ze by to mel ignorovat nebo prosit Ducha Svateho aby to zmizlo.Ja jednou v noci modrou postavu vyfotil, ale vypada to jako kostnata opice s velkou hlavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše:
Janca i Petrolka maji pravdu. Pokud je to zlé, myslim, ze by to mel ignorovat nebo prosit Ducha Svateho aby to zmizlo.Ja jednou v noci modrou postavu vyfotil, ale vypada to jako kostnata opice s velkou hlavou.
Zajímalo by mě foto, muzes ho sem vložit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše:
Pokud jsi něco vyfotil tak to není duch ani nic podobného. Na to je foťák krátký. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není, ja jednou natočila video v lese a byl tam duch, stal tam v kapi, dost viditelný. dodes mě štve, ze jsem o mobil a tim pádem i nahrávku, prisla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..
@Karola5 píše:
Pokud jsi něco vyfotil tak to není duch ani nic podobného. Na to je foťák krátký.
Mam dost fotek ze stareho mobilu focenych, v noci(zvlaste kdyz vite, ze nejste v mistnosti, venku na par metrech sami)na níž jsou demoni jasne a krasne videt, klidne to sem dam-az z pc.Ale konkretne tuhle fotku sem az ted blize zkoumal, jelikoz to bylo z vetsi dalky a spis ten mobil to zabarvil. Nicmene neverim tomu, ze diteti zakladatelky se zjevil demon.Jak bylo receno, deti jsou ciste duse a uz i Ježíš rekl, ze Boží kralovstvi je prave pro takove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
"Postava s děckem v pravačce"
@Mer11 píše:
Zajímalo by mě foto, muzes ho sem vložit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danikoof píše:
Tedy upřímně, kvalita nic moc, neco tam je, ale nedokážu říct co.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mer11 píše:
Tedy upřímně, kvalita nic moc, neco tam je, ale nedokážu říct co.
Stahni si tu fotku do mobilu a bez s nim do totalni tmy.Je to foceny ze stareho mobilu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já strach nám, bylo to jednou když jsem usínala, uz je to x let zpátky pak už se to nestalo.