Modra postava

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tejina
25.10.16 13:49

Modra postava

Syn viděl někoho v pokoji a bál se, prý byl modrý…nevíte, co by to mohlo být? Na naší prosbu to odešlo :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
25.10.16 13:50

Myslím, ze se tomu říká fantazie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
25.10.16 13:51

@Tichošlápek Nerekla bych. Syn vidi spoustu věci, dokonce mi jednou do detailu popsal vzteklou fenku nasich sousedu, toho casu asi 5 let po smrti.

• Citovat
  • Upravit
5708
25.10.16 14:05

Možná vidí siluety duchů nebo duší. Mě sliboval táta, že až umře, že se mi zjeví. Striktně jsem mu to zakázala, že by mě ranila mrtvice, takže se mi, díky Bohu, nezjevil a jen na něj vzpomínám a přeji mu vše nejlepší. Dle jedné kartářky se nám prý už ale zase narodil do rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
25.10.16 14:07

@Enmamma to asi jo, jen me zajímala ta modra barva…modra preci jen byva pro vyssi duchovni bytosti, tak jestli někdo nevi presne, napr. ze by to mohl byt duchovni pruvodce nebo něco takového…

• Citovat
  • Upravit
5708
25.10.16 14:15

@Tejina Tak to nevím, co ta barva znamená. Možná bys to někde na internetu mohla najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
25.10.16 14:21
@Enmamma píše:
Možná vidí siluety duchů nebo duší. Mě sliboval táta, že až umře, že se mi zjeví. Striktně jsem mu to zakázala, že by mě ranila mrtvice, takže se mi, díky Bohu, nezjevil a jen na něj vzpomínám a přeji mu vše nejlepší. Dle jedné kartářky se nám prý už ale zase narodil do rodiny.

To by me asi taky mrsklo.. Je zajímavý, ze si mu to zakázala a on se fakt neukázal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
25.10.16 14:22

Instalater v monterkach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
25.10.16 14:25

@84eva84 On měl už za života nějaké senzibilní zážitky, byl duchovně citlivý. Takže jsem tušila, že by svá slova mohl uvést v činy a já se vyděsila, že by to splnil. Měl mě hodně rád a byl hodně empatický, takže asi od svého plánu upustil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 14:29
@Tejina píše:
@Tichošlápek Nerekla bych. Syn vidi spoustu věci, dokonce mi jednou do detailu popsal vzteklou fenku nasich sousedu, toho casu asi 5 let po smrti.

dej ho k cirkusu, ještě vydělá nějaký kačky, až bude divákům popisovat jejich uhynulé zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
25.10.16 14:31

@strýček sally dik za odpověď, opravu cenna, nad zlato :zed:

• Citovat
  • Upravit
21311
25.10.16 14:32
@Tejina píše:
@Enmamma to asi jo, jen me zajímala ta modra barva…modra preci jen byva pro vyssi duchovni bytosti, tak jestli někdo nevi presne, napr. ze by to mohl byt duchovni pruvodce nebo něco takového…

Zajímá mne jestli takový věci říkáš i synovi?

@pussy85 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
25.10.16 14:34

@Tichošlápek Ne. Tedy…zatím ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.16 15:21

Modrá barva patří k archandelovi Michaelovi.ja ho sice neviděla, ale i zanou párkrát byl, slysela jsem jeho hlas i cítila jeho energií, velmi lecivouyslete si co chcete, ja vím, ze existuje

• Citovat
  • Upravit
667
25.10.16 23:07

Kdybych slyšela hlasy tak mám strach, že jsem schizofrenik. Na anděly věřím, ale ty hlasy, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat