Modra postava
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Tichošlápek Nerekla bych. Syn vidi spoustu věci, dokonce mi jednou do detailu popsal vzteklou fenku nasich sousedu, toho casu asi 5 let po smrti.
- Citovat
- Upravit
Možná vidí siluety duchů nebo duší. Mě sliboval táta, že až umře, že se mi zjeví. Striktně jsem mu to zakázala, že by mě ranila mrtvice, takže se mi, díky Bohu, nezjevil a jen na něj vzpomínám a přeji mu vše nejlepší. Dle jedné kartářky se nám prý už ale zase narodil do rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma to asi jo, jen me zajímala ta modra barva…modra preci jen byva pro vyssi duchovni bytosti, tak jestli někdo nevi presne, napr. ze by to mohl byt duchovni pruvodce nebo něco takového…
- Citovat
- Upravit
@Tejina Tak to nevím, co ta barva znamená. Možná bys to někde na internetu mohla najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma píše:
Možná vidí siluety duchů nebo duší. Mě sliboval táta, že až umře, že se mi zjeví. Striktně jsem mu to zakázala, že by mě ranila mrtvice, takže se mi, díky Bohu, nezjevil a jen na něj vzpomínám a přeji mu vše nejlepší. Dle jedné kartářky se nám prý už ale zase narodil do rodiny.
To by me asi taky mrsklo.. Je zajímavý, ze si mu to zakázala a on se fakt neukázal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@84eva84 On měl už za života nějaké senzibilní zážitky, byl duchovně citlivý. Takže jsem tušila, že by svá slova mohl uvést v činy a já se vyděsila, že by to splnil. Měl mě hodně rád a byl hodně empatický, takže asi od svého plánu upustil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tejina píše:
@Tichošlápek Nerekla bych. Syn vidi spoustu věci, dokonce mi jednou do detailu popsal vzteklou fenku nasich sousedu, toho casu asi 5 let po smrti.
dej ho k cirkusu, ještě vydělá nějaký kačky, až bude divákům popisovat jejich uhynulé zvířata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tejina píše:
@Enmamma to asi jo, jen me zajímala ta modra barva…modra preci jen byva pro vyssi duchovni bytosti, tak jestli někdo nevi presne, napr. ze by to mohl byt duchovni pruvodce nebo něco takového…
Zajímá mne jestli takový věci říkáš i synovi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Modrá barva patří k archandelovi Michaelovi.ja ho sice neviděla, ale i zanou párkrát byl, slysela jsem jeho hlas i cítila jeho energií, velmi lecivouyslete si co chcete, ja vím, ze existuje
- Citovat
- Upravit
Kdybych slyšela hlasy tak mám strach, že jsem schizofrenik. Na anděly věřím, ale ty hlasy, to nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn viděl někoho v pokoji a bál se, prý byl modrý…nevíte, co by to mohlo být? Na naší prosbu to odešlo