Modřinky na nožkách u kojence

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
3.6.17 12:47

modrinky na nozkach u kojence

Zdravim. Nemela jste nektera zkusenosti s tim, ze by se ditku utvorily. malinkate modrinkyna nozkach. Maly ma 5. Mesicu a dnes jsem si vsimla, ze jich ma vic nez obvykle. Zhruba pred ctrnacti dny jich mel tak pet, ale ted vic. A jen na jedne nozce. Dekuji za jakekoliv info, ale snad to nic vazneho nebude, kdyz nema teplotky a je zdravouckej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
3.6.17 12:53

@celaone a nejsou to spíše potničky :) Já na fotce modřinky nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.6.17 12:54

Potnicky by asi byly vic cervene toto je spis do. fialova a pri stlaceni to vubec nemizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.6.17 12:56

Trochu to vypada jako petechie.Ty maji ruzne priciny(napr. i pri uzivani leku).Osobne bych radeji navstivila Mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1158
3.6.17 12:57

To chce krevni obraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.6.17 12:58

Jeste jedna fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.6.17 13:05

@simsa55 je to mozne, ted kapeme do ocicka atb, taky me ted napadly ponožky. dnes je mel na sobe,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.6.17 13:09

@celaone To by mohlo byt z ATB, neni to v pribalaku jako nezadouci ucinek? Ale urcite bych informovala i Mudr o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.6.17 13:10

@celaone no a je to v místě, kde byly ty ponožky? Ono je dnes 30st :), fakt si myslím ty potničky. Ale nechci chytračit, když to sama nevidím… A ty ATB kapičky působí jen lokálně, to by nemělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8628
3.6.17 13:13
@Jírovka píše:
@celaone no a je to v místě, kde byly ty ponožky? Ono je dnes 30st :), fakt si myslím ty potničky. Ale nechci chytračit, když to sama nevidím… A ty ATB kapičky působí jen lokálně, to by nemělo být…

potničky ale vypadají jinak, mají jinou barvu a jsou vystouplé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.6.17 13:14

@Jírovka je ale jen na jedné nožce, no v pondělí se stavím u doktorky, on je malej hodně buclatej, tak asi to budou ty potničky a sem tam modřinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
3.6.17 13:18

@Amalthea já to z té fotky moc nevidím…

@celaone rozumné se v pondělí poradit s doktorkou, pokud prckovi jinak nic není, je bez teplot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8628
3.6.17 13:38
@celaone píše:
@Jírovka je ale jen na jedné nožce, no v pondělí se stavím u doktorky, on je malej hodně buclatej, tak asi to budou ty potničky a sem tam modřinka.

potničky na lýtku? No nevím, já bych teda k doktorce zašla určitě, tím spíš když píšeš, že se mu to dělá už delší dobu jen teď je jich víc :nevim: to podle mě u kojence moc normální není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.6.17 08:03

Dekuji vsem za rady, urcite v pondeli jdu. Protoze vecer mu to trosku vybledlo, ale rano zase naskocilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
6.6.17 16:56

@celaone jak jste dopadli u lékaře s těmi modrinkami? Zajímá mě to i pro poučení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí