Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, s přítelem bychom chtěli miminko, proto jsem po necelých 2 letech vysadila HA a MS jsem měla 7.8-10.8. Od té doby spolu pravidelně každý den spíme, Jak veliká pravděpodobnost je, že by se nám zadařilo. Jsem hrozně nedočkavá, miminko si moc přejeme. A čekat do další MS je o nervy
Mám už si běžet koupit ovulační test, či těhotenský? už by mi mohli něco ukázat? Či je moc brzy. Děkuju za odpovědi. E. ![]()
Ja bych to zatim az tak nehrotila, aby se vam ten sex nezprotivil ![]()
@Emilie007 takže za prvé. Jsou tu takové které čekají mnohem déle, a psát ze jste nedočkava a čekat na první ms po vysazení je o nervy, je dost úsměvné. Vím co píšu. Víte kdy byla a jestli vůbec byla ovulace? Ani nevíte jak dlouhý máte cyklus. Nebo ano? Tak těžko říct kdy máte testovat. Pokud nic z toho nevíte, mohla jste dělat ovulaci testy každý den od konce ms. A spát spolu každý den je k ničemu.
@Emilie007 Nauč se trpělivosti. S dítětem se Ti to bude hodit.
@Emilie007 Přestala jsi brát antikoncepci. Ještě nějakou dobu může být tvé tělo pod vlivem hormonů z HA a nemusíš třeba pár měsíců ovulovat. Rozhodně se neupínej k tomu, že hned otěhotníš.
@karkarka píše:
Uz sis nasla praci?
Jo t je tahle. Tak hlavně, že se jen pročišťuje a s přítelem se chrání jinak.
A ze 17 tisíc a rodičáku to bude terno, táhnout 2 dospělé a mimíska. ![]()
@Včelička992 píše:
To je nejaky troll zase?
Taky doufám že je to troll