Mohla jsem otěhotnět 5.den cyklu?

73
13.2.13 22:16

mohla jsem otěhotnět 5.den cyklu?

Ahoj holky,

mám už jednoho rok a půl starého mimiškona, podařil se nám na první pokus 9. den cyklu. před týdnem jsme měli s přítelem nechráněný styk během menstruace - 5. den cyklu :hug:, ještě jsem potom 1 a půl dne krvácela. Vůbec jsem to neřešila, protože jsem si myslela, že nemůžu otěhotnět během menstruace, zatím druhé mimi neplánujeme. Přesto se cítím být těhotná.. :roll: Bolí mě v podbřišku přesně jako u prvního těhotenství, lehce mě pobolívají prsa, mám střídavě žravou a žaludek na vodě. Je fakt, že mám dost náročné období, jsem krapet více ve stresu, třeba je to tím…navíc sex během menzesu…nevím nevím. Menzes mívám obvykle každých 26 až 30 dní, poslední menzes přišel po 21 dnech. Poradíte někdo, jak spočítat správně plodné dny? Děkuji moc, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
13.2.13 22:49

Jojo - u mě to tak bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
13.2.13 23:09

Já otěhotněla 6.den cyklu, takže ano, můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
14.2.13 04:53

Muzes, ale ze bys po tydnu mela tehotenske priznaky, mi prijde nepravdepodobne. spis muzes mit ovulaci prave ted. zaludek na vode muzes mit z mnoha jinych duvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.2.13 10:12

@amille muzu se te zeptat? takze kdyz jsi otehu 6.den ciklu tak dejme tomu 18DC uz jsi mela pozitivni test? nebo jak jsi na to prisla? strasne mne to zajima :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.2.13 16:15

@jaja84 Přišla jsem na to úplnou náhodou-měla jsem začít brát Proveru na upravení cyklu (mívala jsem nepravidelné cykly, někdy 21-34 dní, tak proto). A ta se nesmí v těhotenství brát, takže jsem si udělala test. A bylo to 13dní po styku, kdy jsem ho dělala (posílám fotku).
Zhruba za dva týdny se mi dostavily opravdu silný nevolnosti. ;)

Příspěvek upraven 14.02.13 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.2.13 16:16

@jaja84 Jo k té fotce, otěhotněla jsem 27. 7. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.2.13 16:26

@amille no tak to je bomba :dance: dekuju za vysvetleni. Vzdy jsem jen cetla ze to mozne je ale nikdy jsem k tomu nemela pribeh a opravdu nekoho kdo by mi to potvrdil :mrgreen: gratuluju :kytka: ja prave nikdy nemela ovu ale minulou sobotu mne tak pichalo na leve strane ze jsem se nemohla ani narovnat. A od te doby spinim po sexu a boli mi bricho jako na ms :roll: tak si rikam zeby moje prvni ovu? jsem porad naivni :oops: sice zadnej hlen nemam tak nevim. V pondeli jdu na gyndu tak jsem zvedava nikdy se mi to nestalo. Jeste ocekavam verdikt cysta :roll: jo a v tu sobotu jsem byla prave asi 10DC tak jsem si rikala ze je to blbost :mrgreen: ale ona to blbost u mne je :mrgreen: tak jsem se vypovidala a je mi dobre :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.2.13 19:04

@jaja84 No já to nějak nestudovala, byla to vážně shoda okolností, že jsem na to přišla takhle včas. Rozhodně jsem nebyla takový ten „lovec duchů“ :D. Opravdu náhoda, jinak bych to zjistila až s nevolností. Takže pokud dobře počítám, měla jsem pozitivní test 19DC. ;) Sice je opravdu slabá ta čárka, ale je.

To nevadí, jen se vypovídej :D. Budu držet palce, ať to vyjde.. ;) Možné je všechno.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.2.13 20:26

Test jsem si dneska udělala, byl negativní, je to 10 po styku. První mimi mě šíleně bolela prsa hned druhý den po otěhotnění :). Tentokrát je to jiné, nebolí tak intenzivně. Každopádně dám vědět, jak to dopadne, ještě se otestuju v termínu menzes :). Díky za příspěvky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.2.13 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
14.2.13 21:47

@pigosek počkej ještě a udělej až to bude tak 14 dní po styku :) a radši citlivějším testem-mamatest ;) napis jak to dopadlo potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
14.2.13 21:58

@amille tyjo ja posledni dobou tady cetla ze mamatesty jsou nejaky na prd :cert: a to jsem je mela tak rada! taky si pockam na vysledek :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
14.2.13 22:34

Co dokážou udělat s ženskou psychikou hormony, to je neskutečné!!! Zatím jsem druhé miminko neplánovala, chtěla jsem do toho jít později, vrátila jsem se nedávno do práce, ještě se s tím smiřuju, Jonáškovi je teprve 15 měsíců. Ale nakonec, když si zvykám na možnost, že by 2.miminko přišlo dříve, začala jsem se na něj tak těšit, že bych se nejraději testovala…a to každý den :):), to je psycho :)..Holky, vypadá to tak, že jsem si našla nového koníčka, to napětí při měření HCG v moči prostě zbožňuju :)haha.. Určitě písnu, ať to dopadne jakkoliv. Všem netrpělivým čekatelkám na vlastní // držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
15.2.13 14:19

@jaja84 Mně to ukázal jako první test Unimark - s citlivostí 25. Mamatest má asi 10? Unimark mi to ukázal z ranní moči stejně viditelně jako pak mamatest z večerní (ale já v té době vůbec značku neřešila, prostě jsem viděla ducha tak jsem letěla koupit další testy a nevydržela to do rána tak jsem testnula už večer a v lékárně mi dali autom. mamatest). Tak budu držet palce! Ať to dobře dopadne :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí