Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
je tu někdo kdo jde v pátek na předporodní MAXI lekci do porodnice na Lochotín?
Nevíte kde mám zaplatit tu 500kč? Díky M. ![]()
Já teda nejdu. Bylas někdy na ambulanci? Když tam vejdeš, tak před sebou uvidíš pult se setřičkou, tak tam
.
@marky9 jojo,platí se to na recepci v té nízké budově, naproti porodnici. Jak píše @micelinka jak jsou ambulance. Dostaneš potvrzení o zaplacení a s tím jdeš na ten kurz do porodnice. ![]()
Ahoj,
já absolvovala teď předporodní kurz u paní Moniky Simbartlové ( AsistentkaMonika.cz ) a kurz první pomoci s panem doktorem Simbartlem a chci jen strašně moc doporučit tenhle kurz. Sama pracuji ve zdravotnictví a lepší kurz první pomoci jsme s manželem nikdy nezažily. Pan doktor věděl o čem mluví, krásně vše vysvětlil a byl moc ochotný.
Předporodní kurz byl taky skvělý i když je možná škoda že ho nevede i pan doktor nebo spíš manželé společně. Myslím si že by to bylo o hodně lepší.
Pak je ještě na kurzu paní Asistentka Dana taky není špatná ale..
(moc jsem vše od ní nepochopila a přijde mi že to tam trochu kazí a jde si to tam klasicky jen odpracovat)
Ale jinak za mě mohu jen doporučit všem ![]()
Obnovuji diskuzi. Nevíte prosím o nějakém přínosném předporodním kurzu v Plzni? Který jste např. sami absolvovaly? Bohužel přímo ve FN Lochotín je kurz už plný.
Děkuji
Ahoj, mají ty předporodní kurzy vůbec smysl?
Je to přínosné nebo byste se bez toho obesly?
A kdy tak má smysl na něj případně jít (resp. v jakém předstihu před porodem)?
Ja byla pred prvnim porodem a bylo to uplne k nicemu
kdyz projedes zdejsi diskuze, tak toho pochytis vic.
@Rachel_cz já chodila na těhotenské cvičení do FN a bylo to fajn, během těch hodin projela PA, která cvičení vede, asi všechno, co bych se dozvěděla na kurzech. A byla moc milá, s takovým střízlivým přístupem ![]()
Chodila jsem na cvičení přímo k PA z FN, akorát přímo ve FN nebylo místo, tak mi nabidla, že má ještě cvičení na bazénu Lochotin. Během cvičení povídala hodně k porodu, sestinedeli. Prostě to, co na kurzu.
Paní asistentka Lenka je fakt skvela, moc příjemná. Na mě dokonce vyšla přímo u porodu a nikoho lepšího jsme si nemohli přát
okamzity bonding, prestrizeni šňůry tatínkem, během porodu pořád nabizela nějaké alternativy - vsechno automatika. Za mě opravdu ví, co dělá a o čem na kurzech mluví.
Škoda, že se s ní nejde domluvit přímo k porodu (nebo o tom nevim), u dalšího porodu by to byla jasná volba.