Předporodní kurz Plzeň

1325
13.2.13 21:12

předporodní kurz Plzeň

Ahojky,

je tu někdo kdo jde v pátek na předporodní MAXI lekci do porodnice na Lochotín?
Nevíte kde mám zaplatit tu 500kč? Díky M. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
13.2.13 21:30

Já teda nejdu. Bylas někdy na ambulanci? Když tam vejdeš, tak před sebou uvidíš pult se setřičkou, tak tam ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
14.2.13 08:44

@marky9 jojo,platí se to na recepci v té nízké budově, naproti porodnici. Jak píše @micelinka jak jsou ambulance. Dostaneš potvrzení o zaplacení a s tím jdeš na ten kurz do porodnice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
14.2.13 17:35

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.19 20:31

Předporodní kurz a první pomoc

Ahoj,

já absolvovala teď předporodní kurz u paní Moniky Simbartlové ( AsistentkaMonika.cz ) a kurz první pomoci s panem doktorem Simbartlem a chci jen strašně moc doporučit tenhle kurz. Sama pracuji ve zdravotnictví a lepší kurz první pomoci jsme s manželem nikdy nezažily. Pan doktor věděl o čem mluví, krásně vše vysvětlil a byl moc ochotný.

Předporodní kurz byl taky skvělý i když je možná škoda že ho nevede i pan doktor nebo spíš manželé společně. Myslím si že by to bylo o hodně lepší.
Pak je ještě na kurzu paní Asistentka Dana taky není špatná ale.. :-) (moc jsem vše od ní nepochopila a přijde mi že to tam trochu kazí a jde si to tam klasicky jen odpracovat)

Ale jinak za mě mohu jen doporučit všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
17.1.20 20:59

Obnovuji diskuzi. Nevíte prosím o nějakém přínosném předporodním kurzu v Plzni? Který jste např. sami absolvovaly? Bohužel přímo ve FN Lochotín je kurz už plný.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
17.8.20 11:54

Ahoj, mají ty předporodní kurzy vůbec smysl?
Je to přínosné nebo byste se bez toho obesly?
A kdy tak má smysl na něj případně jít (resp. v jakém předstihu před porodem)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
17.8.20 12:03

Ja byla pred prvnim porodem a bylo to uplne k nicemu :mrgreen: kdyz projedes zdejsi diskuze, tak toho pochytis vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
17.8.20 12:14

@Rachel_cz já chodila na těhotenské cvičení do FN a bylo to fajn, během těch hodin projela PA, která cvičení vede, asi všechno, co bych se dozvěděla na kurzech. A byla moc milá, s takovým střízlivým přístupem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.8.20 20:15

Chodila jsem na cvičení přímo k PA z FN, akorát přímo ve FN nebylo místo, tak mi nabidla, že má ještě cvičení na bazénu Lochotin. Během cvičení povídala hodně k porodu, sestinedeli. Prostě to, co na kurzu.
Paní asistentka Lenka je fakt skvela, moc příjemná. Na mě dokonce vyšla přímo u porodu a nikoho lepšího jsme si nemohli přát :srdce: okamzity bonding, prestrizeni šňůry tatínkem, během porodu pořád nabizela nějaké alternativy - vsechno automatika. Za mě opravdu ví, co dělá a o čem na kurzech mluví. :palec: Škoda, že se s ní nejde domluvit přímo k porodu (nebo o tom nevim), u dalšího porodu by to byla jasná volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí