Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
U nas by to skoncilo v krabici do charity nebo v kosi. Malovat zjevne umis (narozdil ode me), ale obecne nemam rada “picicandy” ve smyslu male delorativni predmety, stejne tak nemam rada veci s miminkovskou tematikou. coz ovsem neznamena, ze si nenajdes zakazniky. nic ti nebrani jich par hodit na fler a videt, zas tak velka casova ani materialova ztrata to prinejhorsim nebude
Miminko se mi zrovna moc nelíbí. Kdyby to bylo něco jiného, na kočárek bych si to klidně dala. Ale myslím, že jsem cenu této srandy viděla na fb a to bych za to rozhodně nezaplatila.
@Bizky píše:
Miminko se mi zrovna moc nelíbí. Kdyby to bylo něco jiného, na kočárek bych si to klidně dala. Ale myslím, že jsem cenu této srandy viděla na fb a to bych za to rozhodně nezaplatila.
Kolik?
![]()
Tak teď su mimo…to jsou nějaké „další přídavné ozdoby na kočárek“??? Za mě - ano, je to kýč jak bič, kreslit zřejmě umíš, určitě si to cílovou skupinu najde. Jenom nevím, za kolik se takové pičičandy prodávají…
Ale proti gustu…
Nicméně - dát mě - kdybych byla babičkou - takovou ozdobu na zeď, slušně poděkuji a letí to do popelnice. Ale vím, že jsou ženy „zdobilky“, co toho mají plný byt a klidně za to dají i dost peněz.
Ony jsou i ozdoby na kabelky??? docela se bojím to gůglovat…Uff…