Mohu být těhotná? Test před ms

Anonymní
5.12.23 11:42

Mohu být těhotná test pred ms

Ahoj potřebuji se svámi poradit, jsem úplně zoufalá, a nevím co mám dělat. je mi 17 let a jsem s přítelem přes rok, nedávno asi 2-3 měsíce jsme měli sex beru antikoncepci takže se dělá do mě, ale do toho jsem brala i antibiotika enzitol a polygnonax na kvasinky, doktorka říkala, že by nedoporučovala pohlavní styk, že bychom to na sebe navzájem přenášeli, ale já i přesto sním párkrát spala, teď už je to snad dobrý měla jsem pálivé výtoky bolest v podbříšku, ale teď už je to snad v pořádku, musím se objednat na gynekologii, no ale k věci spala jsem sním 14 dní zpátky, a zase se udělal do mě, strašně mě už tak měsíc kručí a bublá v břichu ikdyž jsem nejedená, antikoncepci jak říkám beru pravidelně ale už dvakrát za sebou jsem nevynechávala týdenní pauzu takže jsem antikoncepci brala i v týdenní pauze, úplně jsem si to zkomplikovala a rozházela hormony, dnes jsem si dělal těhotenský test a nejdříve tam byla jedna čárka a po pěti minutách se objevila další světlejší jde dobře vidět, četla jsem že antibiotika také snižují účinost antikoncepce, je možné že bych byla těhotná? Mám týden před nadcházející menstruací. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3377
5.12.23 11:47

Ten test je dost blbě vyfocen a vypadá nějak zvláštně. Zkus si udělat ještě druhý z balení (hlavně ho nenamoč víc než po rysku!). No pokud tam ta druhá čárka bude, tak jsi těhotná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika345
5.12.23 11:49

@sojka20 zkusím vyfotit znovu:((

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.23 11:53

Posílám zde ještě znovu fotku testu

• Citovat
  • Upravit
35792
5.12.23 11:54

Udělej si nový test. Kdy jsi brala ty antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.12.23 11:55

Zkus si udelat mamatest..ale kdyz si brala atb, tak antikoncepce 100% není si myslim, to teda neni i tak, ale to urcite víš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.23 12:00

@pikola antibiotika jsem brala 2 skoro 3 mesice zpět

• Citovat
  • Upravit
35792
5.12.23 12:03
@Anonymní píše:
@pikola antibiotika jsem brala 2 skoro 3 mesice zpět

Tak to nebude tím. To už by jsi ten test měla pozitivní hned. Tohle vypadá spíš na vadný test, ale udělej si ještě pro jistotu další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
5.12.23 12:15
@Anonymní píše:
@pikola antibiotika jsem brala 2 skoro 3 mesice zpět

to je uz dlouho, udelala bych ten mamatest treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
5.12.23 12:38

Taky to vidím na vadný test. Zkus nový, ideálně, jak píší holky, Mamatest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
5.12.23 12:44

Udělej si jiný test. A pro příště antibiotika snižují účinnost, takže je třeba se i po dobrání ještě aspoň týden chránit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.23 06:54

Všem vám moc děkuji, udělala jsem mamatest a jen jedna čárka😁 😊 😊

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat