Mohu chytit omikron znova?

186
8.4.22 18:52

Mohu chytit omikron znova ?

Ahoj, první pozitivni test jsem měla 22.3 a dnes jsem byla zřejmě v kontaktu s nakaženým. Je teoreticky možné chytit to za tak krátkou dobu znova? Jsem neočkovaná. Ještě chci podotknout, že jsem neměla nějak super průběh - ještě teď mám lehký kašel.

Díky moc za jakoukoliv radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21610
8.4.22 18:56

Ano, o Omikronu se říká, že ho můžeš chytit vícekrát. Navíc teď se u nás rozšiřuje zase nějaká nová varianta… Tohle je prostě sázka do loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65208
8.4.22 19:05
@nozu píše:
Ano, o Omikronu se říká, že ho můžeš chytit vícekrát. Navíc teď se u nás rozšiřuje zase nějaká nová varianta… Tohle je prostě sázka do loterie.

až tak rychle nevím, ale opakovaně jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.4.22 20:55

Nedávno jsem byla s dítkem u pediatričky a ona zmínila, že se snaží zvát odděleně. A přesto se stává, že my přijdeme s vyrážkou a do toho může někdo přijít bez objednání s covidem. Tak jsem řekla, že covid jsme měli 3 týdny zpět, že snad máme imunitu. A doktorka, že jak ten virus neustále mutuje, že to není žádná záruka imunity a klidně ho můžeme za chvilku chytit zase, že má nemálo pacientů, co ho prodělali 3×. Nevím, jestli ono „za chvilku“ mohou být i ty 2 týdny ve tvém případě, i když nemoc stále doznívá. Raději se měj na pozoru, snad z toho nic nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
21.8.22 14:41

@22Denisa Tak co, jak jsi dopadla? Chytila jsi to tak brzy znova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.8.22 14:46

Dobrý den,

dle mého názoru je nutné pracovat na svojí vlastní imunitě. Již 3. týdny užívám skvělé doplňky stravy, které krom jiného podporují přirozenou imunitu těla a cítím se o mnohem lépe(více energie, žádné bolesti hlavy atd atd). cca před týdnem jsem byl též v kontaktu s covidem a nemám ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí