Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A proč si to neudělala už dávno, když nemají platnou smlouvu tak je tam nechavas teď prakticky zadarmo. Trvalý pobyt jim odhlásíš.
Jelikož jsi je nevyhodila když smlouva končila, automaticky se to znovu prodloužilo předpokládám o rok. Takže leda jim dát klasickou výpověď.
A když se jim nebude chtít, tak pak strávit pár let u soudu čekáním na exekuční titul ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
ne nutně
No, to by zakladatelka nepokladala tuhle otazku. Ale obecne mas pravdu.
Smlouvu prodlouženou nemá od srpna a trvaly pobyt jsme byli dat minuly týden, to jsem ji podepsala.. od te doby děla velké problémy do te doby to bylo ok
@Anonymní píše:
Smlouvu prodlouženou nemá od srpna a trvaly pobyt jsme byli dat minuly týden, to jsem ji podepsala.. od te doby děla velké problémy do te doby to bylo ok
A tys ho v zari pisemne vyzvala k vyklizeni bytu?
Proč jste mu neprodloužila smlouvu? Nebo neřešila co dál, když ta předchozí skončila? A to během týdne co tam má pobyt dělá najednou takové hrůzy, že ho chcete vyhodit?
@Anonymní píše:
má, pravděpodobně proběhla prolongace, ještě když jsi byla minulý týden dát jim TP. Takže smlouva bude platit zase do ten rok.
Proč necháváš někomu trvalý pobyt, když nemá prodlouženou smlouvu?
A musíš dát výpověď.
@Bellatrix Lestrange No, to jeste musi mit pro vypoved nejaky zakonny duvod.
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Mam s nájemníky potíže. Mohu je vyhodit když od srpna nemá prodlouženou nájemní smlouvu? ma tam trvaly pobyt
Dekuji
Záleží, co myslíš slovem vyhodit.
Jistě máš ve smlouvě definované možnosti jejího ukončení. Pokud ne, pak se řídí občanským zákoníkem. Vypovědět smlouvu rozhodně mžeš, ale ze dne na den je,,vyhodit" jinak než dohodou nezvládneš…
@j.a.n.i1 Normální výpověď, nepotřebuje žádné důvody. A jestli se nájemník nebude chtít pohnout, tak má stejně smůlu.
Dobrý den,
Mam s nájemníky potíže. Mohu je vyhodit když od srpna nemá prodlouženou nájemní smlouvu? ma tam trvaly pobyt
Dekuji