Môj ex – je naděje, že se vrátí?

4
28.6.25 16:05

Môj ex

.

Příspěvek upraven 29.06.25 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8529
28.6.25 16:25

Podle toho co píšeš, se nevrátí.
Dej tomu čas, věnuj se teď sama sobě - určitě máš nějaké koníčky, aktivity. Nebo si nějaké najdi a zaměstnáš si tak hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
28.6.25 16:44
@Niki678 píše: Více

Ten se k tobě už nevrátí a i kdyby, tak k čemu by ti to bylo, když ti už jednou takhle citově ublížil?
Vážně bys ho chtěla ještě zpátky a věřila, že to po čase neukončí znovu? :think:
Pusť ho z hlavy a věř, že to časem samo přejde. Vyraž někam ven na koupák a užívej si léta. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
28.6.25 16:45

Myslím, že se nevrátí. Vyrovnat se s tím můžeš tak, že si prožiješ všechny obvyklé fáze rozchodu. Lítost, smutek, hněv, osamělost, bezmoc, odpuštění. Pak přijde pocit smíření se s tím a zavřeš za touto životní kapitolou dveře. Nebran se tomu, když se ti bude chtít plakat. Patří to k tomu. Snaž se věnovat jiným věcem, obklop se přáteli, věnuj se svým koníčkům. Bude líp, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.6.25 16:55

.

Příspěvek upraven 29.06.25 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
28.6.25 16:56

Teď je ten správný čas být sobcem a začít se mít ráda. Ať všichni vidí o co přichází.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
28.6.25 17:02

Vidíte a přesto je důvod k oslavě. Poznala jste včas, s kým není dobré plánovat budoucnost. Mimochodem, i kdyby se připlazil po kolenou, tak důvěra je už narušená a nemáte žádnou jistotu, že by to za nějaký čas nezopakoval. Myslím, že s takovou obavou byste nechtěla žít. Otočte se směrem ke slunci a všechny stíny padnou za vás.

• Citovat
  • Upravit
4
28.6.25 17:41

.

Příspěvek upraven 29.06.25 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
28.6.25 20:39

Nikdy žádný rozchod není jen tak z ničeho nic. Něco nebo někdo v tom musel/o být. :pankac:
Protože opravdu hodně zřídka, se v životě děje něco, jen tak úplně bezdůvodně…
Ať už ve vztazích partnerských, rodinných, pracovních nebo jakýchkoliv. Tzn., že z jeho strany, už zkrátka nechtěl dál pokračovat, protože, buď se tě už nabažil nebo ho váš vztah přestal naplňovat a zatoužil po něčem novém nepoznaném. :P :nevim:
Ani nevím, jak jste spolu byli dlouho a kolik je vám let..?
Ale ať už je to tak nebo tak, za mě, nemá žádný význam se pro něj trápit. Časem na to přijdeš sama. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.6.25 21:00

.

Příspěvek upraven 29.06.25 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
28.6.25 21:26

Kočko, vím že to bolí ale ten už se nevrátí a i kdyby, tak po tom jak se k tobě zachoval, už by to stejně nikdy nebylo ono.. musíš si to odžít, tohle bolavé.. všechny jsme si tím prošly.. moc na sebe netlač a nepospíchej..nech to plynout.. čas a jedině čas ti pomůže… věř mi, bude zase dobře.. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
28.6.25 21:36

Chápu tě a i já si moc dobře vzpomínám na své bolestivé rozchody…
Taky to tenkrát nebylo pro mě lehké a stejně tak, asi jako teď ty, jsem si pořád říkala PROČ??
Neměla jsem žádný pocit, že bych něco udělala špatně. :nevim:
Po čase, při náhodném setkání, mi řekl, že jsem pro něj byla až moc hodná. A že potřeboval nebo spíš zatoužil po nějakém „vzrůšu”. No zkrátka, to asi chtělo trochu toho adrenalínu.
Ale to už bylo dávno…
Teď, jsem už samozřejmě úplně jiná. :P
Jsem nezkrotná dračice, co si nedá v žádném případě od nikoho srát na hlavu. :cert: :mrgreen:
Taky na to postupem věku přijdeš, neboj. :kytka:
S některými chlapy se vůbec nepárej a pokud možno, zavčas je pošli, víš kam… :D
Někteří si lásku a nekonečnou toleranci opravdu nezaslouží. :pankac:

Přeji ti v životě hodně štěstí a ať najdeš někoho, kdo si tě bude vážit a upřímně milovat takovou jaká jsi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna