Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotná nejsi, spíš můžeš mít nějakou hormonální nervnovahu nebo třeba cystu…jestli jsi v poslední době nějak víc zhubla tak to taky může hrát roli…ale jestli poslední sex byl v lednu a testy máš negativní tak těhotná nejsi
Já právě téměř vždy měla MS pravidelně, tak jsem z toho vyjukaná. ![]()
Tak se hlásím!
Dnes nastalo divné světle růžové až hnědé špinění, tak čekám, co z toho do rána bude.
Vyčetla jsem, že to špinění dělá nízká hladina hormonů, ale nevím. Celý den jsem unavená, nafouklá celých 14 dní, bolí mě břicho, mám mírné křeče a typicky mě bolí záda, jako vždy před MS. Ovulaci jsem poznala podle výtoku, nebo teda aspoň já se tím vždy tak nějak řídím a byla cca před 2 týdny-10 dny. Poté nastal hustý výtok a následně toto špinění. Podle posledního cyklu to odpovídá téměř na datum přesně, přijde mi ale divné, že by to tak sedělo po takové pauze. Myslela jsem si, že ani nevím, v jaké fázi cyklu třeba jsem, tak uvidíme.
Ano, chodím se sem vypovídat ![]()
@Anonymní píše: Více
Jen te opravim, pri ovulaci je plodny hlen, nikoli vytok. To je uplne neco jineho. Plodny hlen se tahne, je jako vajecny bilek, pri utirani je kluzky ![]()
@MonaSun píše: Více
Ano, vím, ale děkuji. Psala jsem to už pozdě večer, každopádně MS dorazila dnes. Sedí to i na „datum“ poslední MS, mám to vždy na přelomu dvou měsíců, což naposledy leden/únor (jak jsem již psala). Ovšem nyní mě vše více bolí, než jsem byla zvyklá. Není to nic hrozného, normálně s tím funguji, jenom mě víc bolí záda a první den jsem byla zvyklá na slabou MS a mám poměrně silnou. Udělala jsem si speciální bylinkový čaj na klidnou menstruaci, tak uvidíme, jaký bude průběh. K lékaři jsem volala a dostala jsem jiný termín. ![]()
Dobrý den,
Do ledna proběhla vždy MS v termínu +- 3 dny. Ovšem od února už nic. Styk byl naposledy též někdy prosinec/leden, ale chráněný, 100% vím, že se nic nestalo, ale stejně si přijdu jak vyšinutá. Každý měsíc si ze stresu dělám vždy TT, které stále vychází negativně, tento měsíc jsem dělala 3 a též byly negativní (přijdu si jak blázen, že neukazují pravdu). Ovšem pořád mám velké nadýmání a břicho jak balón. Ráno vstanu, břicho poměrně ploché a večer neskutečně nafouklé. Jiné potíže nemám, jenom proběhlo jedno špinění a to bylo vše + jsem měla nateklá prsa - podle aplikace to bylo vše období ovulace. Ale teď ani nevím, kde se v cyklu nacházím, když to vynechalo. Vím, že vše naznačuje, že těhotná nejsem, ale pořád mě to hlodá v hlavě, až jsem z toho mírně ve stresu, je mi totiž 20 let. Na internetu jsem četla, že by mohlo jít třeba o cysty, nebo že je to i hubnutím a nějakými životními i hormonálními změnami. Stalo se vám to někdy? Máte nějaké zkušenosti?
již 2,5 měsíce nemám menstruaci. K lékaři mám jít v brzké době, ale chci se tady poradit. Třeba máte zkušenosti.