Moje prijmy a bydleni
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Asi me ceka stehovani do podnajmu. Muj cisty plat je 29 tis. Najmy u nas za 2+1 i s poplatkams je cca 16 tis. za 2+1. Dalsi vydaje by bylo 5 tis. Mam dceru ve spolecne peci, takze financovani dcery je v pohode, to jdeme na pul ve vsem. Takze by mi zbyvalo cca 8-9 tis. To je asi hodne malo, ani bych nemela sanci neco usetrit. Brigadu najit bych si mohla, jenze delam 12ky dlouhy a kratky tyden, denni a nocni a do toho dcera. Nejak nevim jak dal
Těmi dalšími výdaji myslíš co?
8-9 tisíc zas tak hrozný není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Splatku uveru, pausal, sporeni, rizikovko. 1+1 bych se mozna dostala na 14 tis.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Splatku uveru, pausal, sporeni, rizikovko. 1+1 bych se mozna dostala na 14 tis.
Aha, tak to pak těch 8-9 tisíc na jídlo, ošacení, apod. moc není. To bych hledala levnější bydlení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaké spolubydlení možná, ony se ty levnější byty kolikrát hledají špatně. U nás platím za 3+1 míň, než bych platila za 2+1 ve městě. Ale záleží na lokalitě, zkus kouknout spíš na kraj města
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli dáš za bydlení půlku příjmu, tak asi budeš mít příspěvek na bydlení. Přídavky na dítě máš? Kolik je dceři? Za mě..je to dost těsné. Bez možnosti dávat něco bokem. Úvěr máš na co? Na jak dlouho?
8 tis na jídlo, ošacení, boty, sportovní potřeby, školní potřeby, školní platby, obědy, léky, jízdné, tábory, dovolená.. vím, s tím se dělíte s ex, ale i tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 pridavky nemam, kdyz mam peci spolecnou a dcera je stejny cas u me jako u byvaleho. Dceri je 10 let. Kvuli dojizdeni do skoly a me praci musim hledat bydleni v lokalite kde to proste neni uplne levne. Ted bydlim u pritele, ale mam pocit, ze to asi neklapne. Uver mam jeste na dlouho. Nejake penize bokem mam, ze bych si mohla uver zmensit, ale to se mi nechce, abych mela nejakou pojistku kdyby neco. Nevim jak to chodi s prispevkama, nikdy jsem nic nebrala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@andelka83 pridavky nemam, kdyz mam peci spolecnou a dcera je stejny cas u me jako u byvaleho. Dceri je 10 let. Kvuli dojizdeni do skoly a me praci musim hledat bydleni v lokalite kde to proste neni uplne levne. Ted bydlim u pritele, ale mam pocit, ze to asi neklapne. Uver mam jeste na dlouho. Nejake penize bokem mam, ze bych si mohla uver zmensit, ale to se mi nechce, abych mela nejakou pojistku kdyby neco. Nevim jak to chodi s prispevkama, nikdy jsem nic nebrala.
Pokud půjdeš s dcerou bydlet sama, tak dle toho co píšeš, tak by jsi mohla mít nárok na přídavek na dítě, bydlení, mrkni na web mpsv.cz tam se dočteš vše potřebné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já mám též společnou a přídavky jsem měla. Jen musel ex potvrdit, že on uplatňovat nebude. Ale už je to pár let, pravda, mohli změnit podmínky. Na ten příspěvek na bydlení bych se poptala. Úvěr asi nemáš na bydlení ne?
Já jsem byla sama s dětmi, když byli mladší, školka a 1 třída cca, teď jim je 11 a 13 a náklady neskutečně rostou.
Ty ceny jsou mazec. Taky jsme v pronájmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Daňový bonus na dítě máte řešený jak? Dobu prázdnin máte taky napůl, a každý pokrývá a financuje svou část?
Jestli máš rezervy, je to super. Ale bylo by blbý do nich sahat kvůli běžným věcem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 bonus si delame 1× rocne a jdeme na pul. A vse jdeme na pul. Ale treba dovcu s ni si hradi kazdy sam, ale jeji tabor apod.na pul taky. Uver neni na bydleni. Pozeptam se a neco si zjistim. Diky.
- Citovat
- Upravit
Asi me ceka stehovani do podnajmu. Muj cisty plat je 29 tis. Najmy u nas za 2+1 i s poplatkams je cca 16 tis. za 2+1. Dalsi vydaje by bylo 5 tis. Mam dceru ve spolecne peci, takze financovani dcery je v pohode, to jdeme na pul ve vsem. Takze by mi zbyvalo cca 8-9 tis. To je asi hodne malo, ani bych nemela sanci neco usetrit. Brigadu najit bych si mohla, jenze delam 12ky dlouhy a kratky tyden, denni a nocni a do toho dcera. Nejak nevim jak dal