Existuje pokladna komerční banky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Existuje pokladna komerční banky?
Protože nemám bankovní kartu tak jestli se dá přes pokladnu vložit peníze na účet a přeposlat je někomu jinému. Neznám to mám jen Raiffeisen bank.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě to na pobočce lze, když tam mají pokladnu. Zavolej si na konkrétní a zjisti si to než tam vyrazis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapicka94 píše:
Protože nemám bankovní kartu tak jestli se dá přes pokladnu vložit peníze na účet a přeposlat je někomu jinému. Neznám to mám jen Raiffeisen bank.
Ano maji pobocky s pokladnami, chodim tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tapicka94 pokladna na pobočce samozřejmě je, ale mnohem jednodušší máš poslat peníze z reifeissen bank ze svého účtu na účet někoho jiného v KB…oni to tomu dotyčnému stejně nemají jak poslat, to se vše dělá příkazem k platbě…na pokladně si můžeš vložit nebo vybrat peníze pouze ze svého účtu v dané bance
- Citovat
- Upravit
@Kocicka1987 Tak da se to vlozit primo na jeho ucet, ale je to za poplatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 no nebo tak, já vím, že mi nedoporučovali vkládat peníze dceři na účet, ale sobě a poslat ji to…proto píšu, že je jednodušší to normálně z účtu poslat, než tam běhat…
- Citovat
- Upravit
@Tapicka94 píše:
A co vymejslis? Jistě, že dá, ale proč to neposles ze svého účtu a tu hotovost si nenechas? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit