Existuje pokladna komerční banky?

53
14.5.23 01:30

Existuje pokladna komerční banky?

Protože nemám bankovní kartu tak jestli se dá přes pokladnu vložit peníze na účet a přeposlat je někomu jinému. Neznám to mám jen Raiffeisen bank.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20924
14.5.23 06:03

Určitě to na pobočce lze, když tam mají pokladnu. Zavolej si na konkrétní a zjisti si to než tam vyrazis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12659
14.5.23 06:47
@Tapicka94 píše:
Protože nemám bankovní kartu tak jestli se dá přes pokladnu vložit peníze na účet a přeposlat je někomu jinému. Neznám to mám jen Raiffeisen bank.

Ano maji pobocky s pokladnami, chodim tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
14.5.23 06:49

@Tapicka94 pokladna na pobočce samozřejmě je, ale mnohem jednodušší máš poslat peníze z reifeissen bank ze svého účtu na účet někoho jiného v KB…oni to tomu dotyčnému stejně nemají jak poslat, to se vše dělá příkazem k platbě…na pokladně si můžeš vložit nebo vybrat peníze pouze ze svého účtu v dané bance

• Citovat
  • Upravit
101928
14.5.23 06:51

@Kocicka1987 Tak da se to vlozit primo na jeho ucet, ale je to za poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
14.5.23 07:03

@j.a.n.i1 no nebo tak, já vím, že mi nedoporučovali vkládat peníze dceři na účet, ale sobě a poslat ji to…proto píšu, že je jednodušší to normálně z účtu poslat, než tam běhat…

• Citovat
  • Upravit
14695
14.5.23 10:24
@Tapicka94 píše:
Protože nemám bankovní kartu tak jestli se dá přes pokladnu vložit peníze na účet a přeposlat je někomu jinému. Neznám to mám jen Raiffeisen bank.

A co vymejslis? Jistě, že dá, ale proč to neposles ze svého účtu a tu hotovost si nenechas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat