Máte koš na pleny a dokupujete kazety?

Plenkoš
5.5.23 14:57

Máte koš na pleny a dokupujete kazety?

Edit admin: smazáno pro reklamu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5657
5.5.23 15:00

Pouzivam normalni kos a sacky. Usetrim jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
5.5.23 15:04

No twl. 8o Speciální koš na plenky se speciálníma pytlema. :lol: a mě doteď přišla jako zbytečná chůvička s kamerou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.5.23 15:05
@Sisika9 píše:
No twl. 8o Speciální koš na plenky se speciálníma pytlema. :lol: a mě doteď přišla jako zbytečná chůvička s kamerou :D

A co teprve houpatko na kocar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
5.5.23 15:07
@Cullenova píše:

Co je houpátko na kočár? Nějaká pružina co houpe s kočárem v rohu místnosti? :think: taky slyším prvně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
5.5.23 15:10
@Sisika9 píše:
Co je houpátko na kočár? Nějaká pružina co houpe s kočárem v rohu místnosti? :think: taky slyším prvně :oops:

Toto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plenkoš
5.5.23 15:17

Koš na plenky je dobrá věc. Lidi je buď hromadí v pytlíkách někde u dveří dokud nejdou ven nebo je hážou v pytlíkách do kuchyňského koše…nic elegantního. Takto máte prostě koš u přebalováku- otevřete, hodíte, zatočíte, zavřete. Až se naplní, 1× se projdete. Jen ty kazety jsou nesmyslně drahé… ;)

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
5.5.23 15:27
  • Citovat
  • Upravit
5657
5.5.23 15:35
@Plenkoš píše:
Koš na plenky je dobrá věc. Lidi je buď hromadí v pytlíkách někde u dveří dokud nejdou ven nebo je hážou v pytlíkách do kuchyňského koše…nic elegantního. Takto máte prostě koš u přebalováku- otevřete, hodíte, zatočíte, zavřete. Až se naplní, 1× se projdete. Jen ty kazety jsou nesmyslně drahé… ;)

Ja teda jeste nevidela elegantni odpadky :mrgreen:. A u prebalovaku mam normalni kos z Ikey se sackama z Kauflandu a pouzivam ho jen na plenky. Az se sacek naplni, 1× se projdu. Easy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
5.5.23 15:39
@Cullenova píše:
Toto :mrgreen:
@Cullenova píše:

Náhodou!
Chůvička s kamerou - perfektní věc. Máme patro, kde děti spí…
Houpátko na kočár? Úžasné!!! Máme 2 děti pár měsíců po sobě, mimino jsem dala na terasu, zapla houpadlo a zatím v klidu oblékla mladší a sebe. Dítě spalo. Uvolnilo mi to ruce, když jsem je potřebovala jinde.
Takže nesoudit, každý to má jinak ;-)
Ale koš na pleny je dle mého drahá blbost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11861
5.5.23 15:40

My dostali koš angelcare + 4 kazety..no jako jo je to fajn že to z toho koše není ani trochu cítit ale ty náplně jsou fakt docela drahé…a když do toho člověk dá normální pytel tak to pak nejde vyndat protože dno je širší než vršek…takže to hází normálně do koše v kuchyni a každý den vynášíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
5.5.23 15:44

@Plenkoš no jo, bez plen je odpadkový koš elegance sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14668
5.5.23 16:25

Mám v kuchyni maly kos a vynasim tak 2× až 3× denně maly pytel. Problem solved, co tam mate dále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.23 16:28
@Cullenova píše:
Ja teda jeste nevidela elegantni odpadky :mrgreen:. A u prebalovaku mam normalni kos z Ikey se sackama z Kauflandu a pouzivam ho jen na plenky. Az se sacek naplni, 1× se projdu. Easy.

Takhle mám v koupelně minikoš na hygienické potřeby. Že by díra na trhu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21505
5.5.23 16:36

A vubec to neni reklama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie