Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mokré fleky
Ahoj holky, prosím řešil tady někdo, že od sousedů prosakává strop? Kupovali jsme byt asi před 3lety-a nic, ale posledních pár měsíců si všímám fleku v koupelně-a hlavně flek v kuchyni se zvětšuje. Je mi jasný že půjdu za sousedy nad náma, ale co jim řeknu ať zkontrolují jestli jim něco neteče? A až teda řeknou že jim nikde nic neteče tak co? Jak se to potom řeší? Až zavolám někoho na vodu, kdo to platí? Je to přes pojišťovnu nebo jak??? ![]()
@AlexaAniko pokud je závada u nich (tekoucí pračka, špatné těsnění u vany, sprchy atd), tak náklady platí oni - pokud jsou pojištěni, jejich pojišťovna. Ty to zdokumentuj u sebe, ať máš důkaz, že tam skutečně závady byly. Je jejich věc, jak přijdou na to, co se tam děje.
@martina.se ok,s tím tak nějak počítám-jako já nic platit nebudu teda když to neni od nás ![]()
Ale celou dobu nic nic a teď najednou koupelna i kuchyně
zítra tam pošlu chlapa ať to řeší, páč to nevypadá nejlíp ![]()
@AlexaAniko mohlo jim něco prdnout, to nemusí být dlouhodobá záležitost.. nebo mi se povedlo čistit filtr u pračky a vytopit souseda
tak jsem za nim hned běžela a naštěstí to opravil chlap ![]()
@martina.se asi před měsícem chlap oškrábal a přetřel strop
samozřejmě se netrefil do stejné barvy, ale teď když jsou tam fleky do žluta tak já mám dost
![]()
@AlexaAniko tak víš jak, oni vůbec nemusí vědět, že někde problém je.. stačí někde malinko prasklá trubka nebo tak a je problém ![]()
Není to od stoupaček? neměnili v nich něco? Takhle mamce v bytě žloutnul strop a najednou potopa, rupla trubka ve stoupačce. Kapalo to už dřív, ale dali tam hadr a krabičku a tak to pomalinku sáklo mamce do stropu.
@Luciferda právě z toho žloutnutí mám hrůzu
že nevím co s tím, a jako sousedům teda opraví vodu jedtli jim to teče a kdo udělá nám strop?
zítra to snad vyřešíme-no už se těšim ![]()
@AlexaAniko Neodkládej to a dojdi k nim, může být hůř, já už zažila déšť v bytě ![]()
@AlexaAniko píše:
@martina.se asi před měsícem chlap oškrábal a přetřel stropsamozřejmě se netrefil do stejné barvy, ale teď když jsou tam fleky do žluta tak já mám dost
![]()
Fleky od vody přetřít Balakrylem a pak interiérovou barvou, nemělo by to vracet rezavé skvrny