Mokrý strop

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
1.12.15 14:54

Mokrý strop

Mokré fleky
Ahoj holky, prosím řešil tady někdo, že od sousedů prosakává strop? Kupovali jsme byt asi před 3lety-a nic, ale posledních pár měsíců si všímám fleku v koupelně-a hlavně flek v kuchyni se zvětšuje. Je mi jasný že půjdu za sousedy nad náma, ale co jim řeknu ať zkontrolují jestli jim něco neteče? A až teda řeknou že jim nikde nic neteče tak co? Jak se to potom řeší? Až zavolám někoho na vodu, kdo to platí? Je to přes pojišťovnu nebo jak??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
1.12.15 14:57

Foto z kuchyně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.15 14:58

@AlexaAniko pokud je závada u nich (tekoucí pračka, špatné těsnění u vany, sprchy atd), tak náklady platí oni - pokud jsou pojištěni, jejich pojišťovna. Ty to zdokumentuj u sebe, ať máš důkaz, že tam skutečně závady byly. Je jejich věc, jak přijdou na to, co se tam děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.12.15 15:05

@martina.se ok,s tím tak nějak počítám-jako já nic platit nebudu teda když to neni od nás :cert:
Ale celou dobu nic nic a teď najednou koupelna i kuchyně :nevim: zítra tam pošlu chlapa ať to řeší, páč to nevypadá nejlíp :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.15 15:09

@AlexaAniko mohlo jim něco prdnout, to nemusí být dlouhodobá záležitost.. nebo mi se povedlo čistit filtr u pračky a vytopit souseda :oops: :mrgreen: tak jsem za nim hned běžela a naštěstí to opravil chlap :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.12.15 15:14

@martina.se asi před měsícem chlap oškrábal a přetřel strop :roll: samozřejmě se netrefil do stejné barvy, ale teď když jsou tam fleky do žluta tak já mám dost :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.15 15:16

@AlexaAniko tak víš jak, oni vůbec nemusí vědět, že někde problém je.. stačí někde malinko prasklá trubka nebo tak a je problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
1.12.15 15:19

Není to od stoupaček? neměnili v nich něco? Takhle mamce v bytě žloutnul strop a najednou potopa, rupla trubka ve stoupačce. Kapalo to už dřív, ale dali tam hadr a krabičku a tak to pomalinku sáklo mamce do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
1.12.15 15:24

@Luciferda právě z toho žloutnutí mám hrůzu :nevim: že nevím co s tím, a jako sousedům teda opraví vodu jedtli jim to teče a kdo udělá nám strop? :cert: zítra to snad vyřešíme-no už se těšim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
1.12.15 15:40

@AlexaAniko Neodkládej to a dojdi k nim, může být hůř, já už zažila déšť v bytě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
1.12.15 18:30
@AlexaAniko píše:
@martina.se asi před měsícem chlap oškrábal a přetřel strop :roll: samozřejmě se netrefil do stejné barvy, ale teď když jsou tam fleky do žluta tak já mám dost :pocitac: :cert:

Fleky od vody přetřít Balakrylem a pak interiérovou barvou, nemělo by to vracet rezavé skvrny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný