Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte,
naši vyklidili celou špíž a zdoj nenašli, tak jen pověsili nejakou vlaječku a moli vesele dál se lepí. Jinak spížku mamča, tak 2× za rok umývá a uklízí - kontroluje. Asi to lítá taky stupačkami od sousedů ![]()
Mj. mole jsme našli i v krabičce s čajem v pytlíku.
Kač
Prave nedavno jsem na toto tema cetla clanek (uz nevim jaky zdroj) a tam bylo napsano, ze tyto potvory nesnesou oder z bobkovych listu, takze bylo doporucovano jen tak polozit bobkovy list na kazdou policku v kuchynske lince a pokud nekdo chce mit vetsi jistotu, muze ho vlozit i primo do sacku se strouhankou, moukou apod. Ja jsem nad tim premyslela, mam vse tj. koreni (samo i bobkovy list) ulozeny ve stejne policce jako ostatni zakl. potraviny a je fakt, ze ja moly nemam, alespon zatim jsem nemela, tak bud je to pravda anebo jen nahoda, v kazdem pripade za zkousku dame leda sacek bobkoveho listu…
Molum zmar!
Ahoj,
mololapka stojí v drogerii 6,–Kč, zrovna dneska jsem si jednu koupila. Je to stejné, jako stará mucholapka, ale tohle je na moly.
Ahoj, mám takovou otázku jsou moli nějak infekční? Dnes jsem si otevřela sušenku, kterou jsem snědla do pulky nez na mě vykoukla larva z obalu sušenky. Jsem těhotná tak se bojím.
Neřekla bych
Bílkovina no
Každopádně je to hnus a taky bych z toho neměla moc dobrý pocit..