mol v potravinach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kac
5049
13.8.09 17:02

Ahojte,
naši vyklidili celou špíž a zdoj nenašli, tak jen pověsili nejakou vlaječku a moli vesele dál se lepí. Jinak spížku mamča, tak 2× za rok umývá a uklízí - kontroluje. Asi to lítá taky stupačkami od sousedů :roll:
Mj. mole jsme našli i v krabičce s čajem v pytlíku.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.8.09 18:49

Prave nedavno jsem na toto tema cetla clanek (uz nevim jaky zdroj) a tam bylo napsano, ze tyto potvory nesnesou oder z bobkovych listu, takze bylo doporucovano jen tak polozit bobkovy list na kazdou policku v kuchynske lince a pokud nekdo chce mit vetsi jistotu, muze ho vlozit i primo do sacku se strouhankou, moukou apod. Ja jsem nad tim premyslela, mam vse tj. koreni (samo i bobkovy list) ulozeny ve stejne policce jako ostatni zakl. potraviny a je fakt, ze ja moly nemam, alespon zatim jsem nemela, tak bud je to pravda anebo jen nahoda, v kazdem pripade za zkousku dame leda sacek bobkoveho listu… :P Molum zmar!

• Citovat
  • Upravit
JaSe
13.8.09 23:09

Ahoj,
mololapka stojí v drogerii 6,–Kč, zrovna dneska jsem si jednu koupila. Je to stejné, jako stará mucholapka, ale tohle je na moly.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.16 11:51

Ahoj, mám takovou otázku jsou moli nějak infekční? Dnes jsem si otevřela sušenku, kterou jsem snědla do pulky nez na mě vykoukla larva z obalu sušenky. Jsem těhotná tak se bojím.

• Citovat
  • Upravit
20513
24.8.16 12:13

Neřekla bych :think: Bílkovina no :D Každopádně je to hnus a taky bych z toho neměla moc dobrý pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný