Moli v uzavřených dozách

181
5.10.17 16:12

Moli v uzavřených dozách

Ahoj, dneska jsem našla červy v uzavřených plastových krabičkách s víčkem.
Krabičky jsou vodotěsné, jak se tam mohli dostat? Obaly nevypadají prokousaně, ani otevřené nádoby nenechávám nikde ležet. Uvítám radu, jak se molů zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5640
5.10.17 16:16
@Luucy píše:
Krabičky jsou vodotěsné, jak se tam mohli dostat? Obaly nevypadají prokousaně, ani otevřené nádoby nenechávám nikde ležet. Uvítám radu, jak se molů zbavit.

Mohli byt uz v saccich, co sis donesla z obchodu. Ja si je takhle jednou donesla domu v ryzi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
5.10.17 16:19
@Luucy píše:

Vše z nádob vyhodit a pořádně vyčistit, mě se to stalo také pravděpodobně to už bylo v mouce, kterou jsem koupila, vyhlazovali jsme vše že špajzky a čistila jsem ji savem pak už se neobjevily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67419
5.10.17 16:21

Nevim jak, ale oni do plastovych krabicek vlezou :nevim:, uz jsem je hubila dvakrat a vzdy byli i v plastech, ve skle nikdy.
Ja uz radsi davam vse do skla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
5.10.17 16:23
@Luucy píše:

My jsme tohle měli v mouce, taky v uzavřených dózách, to je ze zkažené mouky. Stačí vydezinfikovat dózy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
5.10.17 16:29

@zuzu224
Zklamu vás, ty potvory vlezou i do skleněných. Jediná pomoc je všechno vyhodit a začít znovu..(

• Citovat
  • Upravit
1157
5.10.17 16:40
@carsa píše:
@zuzu224
Zklamu vás, ty potvory vlezou i do skleněných. Jediná pomoc je všechno vyhodit a začít znovu..(

Pořád lepší vyhodit nádoby, než mít prožrané potraviny v celém špajzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.10.17 12:55

Taky mám zkušenost, že se dostanou skoro kamkoli a těžko se jich zbavuje. :( Pokud to není opravdu echt utěsněné. Jak ale začíná být chladněji, tak zmizí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný