Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, dneska jsem našla červy v uzavřených plastových krabičkách s víčkem.
Krabičky jsou vodotěsné, jak se tam mohli dostat? Obaly nevypadají prokousaně, ani otevřené nádoby nenechávám nikde ležet. Uvítám radu, jak se molů zbavit.
@Luucy píše:
Krabičky jsou vodotěsné, jak se tam mohli dostat? Obaly nevypadají prokousaně, ani otevřené nádoby nenechávám nikde ležet. Uvítám radu, jak se molů zbavit.
Mohli byt uz v saccich, co sis donesla z obchodu. Ja si je takhle jednou donesla domu v ryzi ![]()
@Luucy píše:
Vše z nádob vyhodit a pořádně vyčistit, mě se to stalo také pravděpodobně to už bylo v mouce, kterou jsem koupila, vyhlazovali jsme vše že špajzky a čistila jsem ji savem pak už se neobjevily…
Nevim jak, ale oni do plastovych krabicek vlezou
, uz jsem je hubila dvakrat a vzdy byli i v plastech, ve skle nikdy.
Ja uz radsi davam vse do skla.
@Luucy píše:
My jsme tohle měli v mouce, taky v uzavřených dózách, to je ze zkažené mouky. Stačí vydezinfikovat dózy ![]()
@zuzu224
Zklamu vás, ty potvory vlezou i do skleněných. Jediná pomoc je všechno vyhodit a začít znovu..(
@carsa píše:
@zuzu224
Zklamu vás, ty potvory vlezou i do skleněných. Jediná pomoc je všechno vyhodit a začít znovu..(
Pořád lepší vyhodit nádoby, než mít prožrané potraviny v celém špajzu.
Taky mám zkušenost, že se dostanou skoro kamkoli a těžko se jich zbavuje.
Pokud to není opravdu echt utěsněné. Jak ale začíná být chladněji, tak zmizí..