Molusky a éterické oleje

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
152
18.12.23 21:26

Molusky a éterické oleje

Dobrý večer, dcerce se objevilo pár molusek v podpaží, já od podzimu začínám s aromaterapií tak se chci zeptat někoho na zkušenost. Všude píšou, že se nemají éterické oleje používat neředěné přímo na kůži, jak tedy aplikovat ten olej na tu malou molusku? Napadá mě jedině třeba na vatovou tyčinku? Ale to zase vsákne do sebe a na pupínek to už nebude nebo to bude stačit? A ještě jestli mate zkušenosti jaky olej, četla jsem že tea tree, ravintsara nebo co vám zabralo :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101488
18.12.23 21:37

@Pajulka2 Teetree nebo jodisol roztok, ideálně na poškozenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
18.12.23 23:16

Jo tak s moluskama jsme s dcerkou chodili na kožní po 14 dnech asi 4 měsíce. Doktorka na ni vzpomněla i teď po roce, když jsem tam byla sama se sebou, jak byla šikovná, statečná a trpělivá. Čili bych vyrazila na kožní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
19.12.23 11:24

Pokud se Ti s tim nechce hned k dr.,můžes vyzkoušet leccos. Nám tedy teetree nepomohl, nejlepší zkušenost mam s Betadine, buď mastičkou, já používala i roztok a přesně, jak píšeš-namočila jsem hodně vatovou tyčinku, a pak všechny molusky pořádně oťupkala. Nechala pár minut zaschnout a dobrý. Ty maličký mizely během 14i dnů před očima, ty větší trvají, ale jde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí