Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Máte někdo zkušenost s moluskami? Může to být tohle? Dcerka tyhle pupínky měla včera jen na zádech, ráno už i na ručce a teď se probudila s jedním pupínkem na stehýnku. Přemýšlím, jestli mám jít zítra do plné čekárny na kožní, nebo jestli to nic není, třeba jen potničky?
Ty měly holky před rokem a měly i docela silný průběh, tak doufám, že ne ![]()
Nevim co to je, ale na moluska to nevypada. Moluska jsou na jiných místech.
@Karolina0311 to můžeš i k obvodní, ta to pozna taky. Můžou být.
Můžou být i tam, kde jsi napsala, co tady napsala @majuska852 je blbost.
Dcera je měla skoro všude a rozjelo se to ve školce ve velkém. Zbavovali jsme se toho téměř celou zimu.
Byl na to nějaký sajrajt z lékárny a mackalo se to, když spala a pak jsme ty největší museli lepit, protože se to strašně rozlizalo.
@Anonymní píše:
Dcera je měla skoro všude a rozjelo se to ve školce ve velkém. Zbavovali jsme se toho téměř celou zimu.
Byl na to nějaký sajrajt z lékárny a mackalo se to, když spala a pak jsme ty největší museli lepit, protože se to strašně rozlizalo.
Ja to znam, osobně jsem to měla jako čtrnáctiletá. A musela jsem na kožní, aby mi to vytahali ven.
@majuska852 píše:
Ja to znam, osobně jsem to měla jako čtrnáctiletá. A musela jsem na kožní, aby mi to vytahali ven.
Nepíši, že to neznáš. Jen jsem reagovala na to, že jsou na jiných mistech.
Mohou být kdekoli…
@Anonymní píše:
Děkuji. Zajdeme k obvodní tedy, tam to bude lepší. A mohla s tím normálně do kolektivu? Dcerka má od září jít do dětské skupinky a papíry nám ještě obvodní nevyplnila ![]()
Já si právě nejdřív myslela, že na těch zádech jsou to potničky, protože přesně v tomhle místě se dcerka hodně potí pod plenkou, kterou má ještě pro jistotu na noc. Ale když se jí to udělalo na ruce a stehně, tak už si nejsem tak jistá ![]()
@Karolina0311 píše:
Děkuji. Zajdeme k obvodní tedy, tam to bude lepší. A mohla s tím normálně do kolektivu? Dcerka má od září jít do dětské skupinky a papíry nám ještě obvodní nevyplnila
Doktorka kolektiv nezakázala, navic si to ze školky přinesla a určitě není reálné, že by půl roku proto nechodila do školky.