Molusky nebo potničky?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
646
17.8.23 15:07

Molusky nebo potničky?

Ahoj. Máte někdo zkušenost s moluskami? Může to být tohle? Dcerka tyhle pupínky měla včera jen na zádech, ráno už i na ručce a teď se probudila s jedním pupínkem na stehýnku. Přemýšlím, jestli mám jít zítra do plné čekárny na kožní, nebo jestli to nic není, třeba jen potničky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
17.8.23 15:59

Ta prvni fotka mi skoro prijde jako nestovice teda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
17.8.23 16:45

Ty měly holky před rokem a měly i docela silný průběh, tak doufám, že ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
17.8.23 19:03

Nevim co to je, ale na moluska to nevypada. Moluska jsou na jiných místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.23 19:38

@Karolina0311 to můžeš i k obvodní, ta to pozna taky. Můžou být.
Můžou být i tam, kde jsi napsala, co tady napsala @majuska852 je blbost.
Dcera je měla skoro všude a rozjelo se to ve školce ve velkém. Zbavovali jsme se toho téměř celou zimu.
Byl na to nějaký sajrajt z lékárny a mackalo se to, když spala a pak jsme ty největší museli lepit, protože se to strašně rozlizalo.

• Citovat
  • Upravit
1205
17.8.23 19:49
@Anonymní píše:
Dcera je měla skoro všude a rozjelo se to ve školce ve velkém. Zbavovali jsme se toho téměř celou zimu.
Byl na to nějaký sajrajt z lékárny a mackalo se to, když spala a pak jsme ty největší museli lepit, protože se to strašně rozlizalo.

Ja to znam, osobně jsem to měla jako čtrnáctiletá. A musela jsem na kožní, aby mi to vytahali ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.23 20:29
@majuska852 píše:
Ja to znam, osobně jsem to měla jako čtrnáctiletá. A musela jsem na kožní, aby mi to vytahali ven.

Nepíši, že to neznáš. Jen jsem reagovala na to, že jsou na jiných mistech.
Mohou být kdekoli…

• Citovat
  • Upravit
646
17.8.23 21:16
@Anonymní píše:

Děkuji. Zajdeme k obvodní tedy, tam to bude lepší. A mohla s tím normálně do kolektivu? Dcerka má od září jít do dětské skupinky a papíry nám ještě obvodní nevyplnila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
17.8.23 21:18

Já si právě nejdřív myslela, že na těch zádech jsou to potničky, protože přesně v tomhle místě se dcerka hodně potí pod plenkou, kterou má ještě pro jistotu na noc. Ale když se jí to udělalo na ruce a stehně, tak už si nejsem tak jistá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.23 22:19
@Karolina0311 píše:
Děkuji. Zajdeme k obvodní tedy, tam to bude lepší. A mohla s tím normálně do kolektivu? Dcerka má od září jít do dětské skupinky a papíry nám ještě obvodní nevyplnila :nevim:

Doktorka kolektiv nezakázala, navic si to ze školky přinesla a určitě není reálné, že by půl roku proto nechodila do školky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA