Monitor dechu a přístavná postýlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
12.3.16 15:04

monitor dechu a přístavná postýlka

Ahoj maminky, nemáte prosím zkušenost se spolehlivostí monitorů dechu Babysense v přístavných postýlkách, jestli nereaguje náhodou i na pohyb maminky vedle na posteli? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JLP
4646
12.3.16 16:38

Přesně jak říká @CokeLady My teda měli normální postýlku bez boční strany přiraženou až k posteli - i když jsem nechala např. 3 cm mezeru, tak to stejně snímalo - někdy začal alarm hulákat (když jsem ho zapomněla vypnout) třeba po 3-4 minutách… Ale třeba manžela, který ležel od monitoru dál než já, tak už to nesnímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
12.3.16 16:42

Tak mě funguje nanny normálně - nechala jsem mezi postelemi asi 3cm mezeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
12.3.16 17:49

@CokeLady úplně přiražené mě to nefungovalo. Mezera vyplněná není, ale jestli to nebude tím, že já mám válendu - není to ten klasický typ postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.3.16 18:21

Hmm…děkuji holky, tak teď úplně nevím jestli do monitoru jít, postýlku budeme mít malou buď Scarlett novorozeneckou nebo Fillikid přístavnou postýlku Cocon natur, ale určitě přiraženou k manželské…pár cm mezery by snad neměl být problém, jenom jak vědět určitě, jestli přenáší nebo nepřenáší vzruchy z manželské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
12.3.16 19:17

Máme Nanny i Babysense a Babysense mi přijde, že snímá víc. Snímá i chuzi kolem postýlky. Nanny ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
12.3.16 19:25

Můžu doporučit monitor na plínku. Při společném spaní snímá opravdu jen dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25110
12.3.16 21:09

Já měla Nanny i Babysence a ani jeden mi na to nereagoval. Dokonce mám postýlku přikurtovanou k posteli a jakmile jsem dítě vzala, dala vedle sebe na kojení, tak spustil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.1.21 20:18

Ahoj, obnovuji diskuzi, prave jsem na toto tema narazila po 7 mesicich pouzivani monitoru dechu s postylkou prikurtovanou k nasi a doted fungoval (pri zapomenutem zapnutem monitoru a odebrani miminka na kojeni hned jecel), ale posledni dny fungovat nechce. Jsme ted mimo domov v jinych postelich. Ja teda myslela, ze jedna deska snima i jen urcitou cast matrace a kdyz se dite treba odkuli, taky hlasi? Ne?

Muze to na velke posteli snimat psa spiciho na druhem konci matrace nez je dite na desce monitoru? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí