Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky, nemáte prosím zkušenost se spolehlivostí monitorů dechu Babysense v přístavných postýlkách, jestli nereaguje náhodou i na pohyb maminky vedle na posteli? Děkuji
Přesně jak říká @CokeLady My teda měli normální postýlku bez boční strany přiraženou až k posteli - i když jsem nechala např. 3 cm mezeru, tak to stejně snímalo - někdy začal alarm hulákat (když jsem ho zapomněla vypnout) třeba po 3-4 minutách… Ale třeba manžela, který ležel od monitoru dál než já, tak už to nesnímalo.
Tak mě funguje nanny normálně - nechala jsem mezi postelemi asi 3cm mezeru
@CokeLady úplně přiražené mě to nefungovalo. Mezera vyplněná není, ale jestli to nebude tím, že já mám válendu - není to ten klasický typ postele.
Hmm…děkuji holky, tak teď úplně nevím jestli do monitoru jít, postýlku budeme mít malou buď Scarlett novorozeneckou nebo Fillikid přístavnou postýlku Cocon natur, ale určitě přiraženou k manželské…pár cm mezery by snad neměl být problém, jenom jak vědět určitě, jestli přenáší nebo nepřenáší vzruchy z manželské?
Máme Nanny i Babysense a Babysense mi přijde, že snímá víc. Snímá i chuzi kolem postýlky. Nanny ne.
Můžu doporučit monitor na plínku. Při společném spaní snímá opravdu jen dítě…
Já měla Nanny i Babysence a ani jeden mi na to nereagoval. Dokonce mám postýlku přikurtovanou k posteli a jakmile jsem dítě vzala, dala vedle sebe na kojení, tak spustil.
Ahoj, obnovuji diskuzi, prave jsem na toto tema narazila po 7 mesicich pouzivani monitoru dechu s postylkou prikurtovanou k nasi a doted fungoval (pri zapomenutem zapnutem monitoru a odebrani miminka na kojeni hned jecel), ale posledni dny fungovat nechce. Jsme ted mimo domov v jinych postelich. Ja teda myslela, ze jedna deska snima i jen urcitou cast matrace a kdyz se dite treba odkuli, taky hlasi? Ne?
Muze to na velke posteli snimat psa spiciho na druhem konci matrace nez je dite na desce monitoru? ![]()