Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Heivka píše:
@besynka Tak nevím jestli se to vyplatí, nový monitor stojí 2 000, v porodnici nabízeli půjčovné 800 za půl roku, u obou dětí jsem měla monitor do roka, dokud nešly do velké postele, takže za dvě děti bych dala za půjčovné víc, než mě stál nový monitor u kterého jsem měla jistotu jak se s ním zachází a ještě jsem ho potom poslala dal kamarádce.
Nejde o peníze ale kalibraci. Funkčnost je tam co půl roku testovaná přímo výrobcem.
@besynka Tak třeba u nás chce porodnice za půjčení 900,– / půl roku. Takže to si člověk asi radši rovnou koupí nový ![]()
Ahoj holky,
pomalu už taky chystám výbavu a chtěla jsem se zeptat na nějaké tipy na nějaký kvalitní monitory pohybu a dechu?
Vidím, že diskuze je už trošku starší a na trhu se asi objevila spousta nových typů a vymožeností, tak jestli máte některá nějaký tip, budu ráda.
Moc díky.
Natka
@naty9697 kdybych to teď zase řešila, tak NANNY, je to česká společnost a mě nezklamala. Perfektní spoleh.. TADY máš recenze od maminek ![]()
Ahoj,
tady je přehled 2023 monitoru dechu na trhu..
Ja jsem pro tento , muzes mit miminko i v manzelske posteli a snima presto jen to dite..
![]()
@naty9697
Ahoj,
já kupovala sadu Angelcare, sada je i s video chůvičkou a spokojenost, vydržela mi několik let a ještě jsem pak prodala dál. Kupovala jsem na mudrlife.