Monitor dechu - doporučte kvalitní a spolehlivý

110
8.12.20 10:41

Monitor dechu doporučení

Maminky, doporučíte mi prosím dětský monitor dechu s kterým jste spokojené? Nemám stanovený finanční limit, především hledám kvalitu a spolehlivost. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
8.12.20 11:17

Já byla spokojená s nanny. Měli jsme ty monitory i v porodnici. Dceři zachránil život, mnohokrát. Přestože holka byla zdravé donošené dítě, tak do půl roka se jí ve spánku stávalo, že se zapomněla nadechnout. Kdybychom neměli monitor, tak by byla ve statistice SIDS protože bez pomoci zvenčí (lehké zastřešení) by se už nenadechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
8.12.20 11:19

Měla jsem Nanny a používáme je i v práci. Byla jsem spokojená.

Kolem 8 měsíce jsem ji ale hodila po psu. Mám jen jednu desku a po dvou nocích a osmi zbytečných infarktech šla do šuplíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.20 11:24

Nanny :palec:

• Citovat
  • Upravit
6650
8.12.20 11:27

@glaubie Nanny má vždycky jednu desku, a když je správně nainstalovaný tak snímá dítě i mimo desku. Zkoušela jsem to a snímal i můj dech když jsem byla opřená o čelo postýlky. U syna mi kolem roku udělal „falešný“ poplach když měl syn v noci škytavku :mrgreen: musela jsem hlídat aby mi pod postýlkou nespal pes aby monitor snímal opravdu jenom dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
8.12.20 11:28

Babysense 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.12.20 11:34

@Barca.sir A ještě přidám co mi o „falešném“ poplach řekl neurolog: Monitor dechu není jen snímač je/není pohyb. On vyhodnocuje i dechový vzorec dítěte a doby mezi jednotlivými nádechy. Takže když se po nějakou dobu vyskytuje vzorec, který by mohl vést k zástavě dýchání, tak monitor spustí poplach, který má dvě funkce. Jednou z nich je upozornit rodiče, že se něco děje a druhou funkcí je vzbudit dítě, aby začalo znovu pravidelně dýchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
8.12.20 11:46

Máme taky Nanny i s přídavnou podložkou. Tak snad bude fungovat jak má :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
8.12.20 11:47

@Heivka vidíš, asi jsem ho měla posunutej někam do rohu postýlky a jak mi odcestovalo dítě na druhej konec a spal na čtyřech, bylo zle. Možná to bylo i matrací, někde jsem četla, že se doporučuje matrace do nějakých 8 nebo 10 centi. My máme doma vyšší :nevim: než začal cestovat, fungovala na jedničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.12.20 12:07

Nanny, spokojenost, fungoval jak ma, i kdyz jsem mela treba pristrcenou postýlku ke sve posteli, tak snimal jen dite. Akorat nevýhoda, jak se maly naucil lezt, tak kdyz slezl z te desky, zaclo to houkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.12.20 12:25

Holky, moc vám děkuji za doporučení :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.12.20 12:27

Jednoznačně Nanny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
8.12.20 12:41

Nanny. Houkal jednou - falesne u rodicu, kdyz nebyla uplne rovna podlozka pod nim. Srovnali jsme a byli uz v pohode. Davali jsme pod nej doma desku tvrdou, nikdy nehoukal.

Dcera cestovala vsude po postylce a uplne krasne snimal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.12.20 17:05

Nekupovat, zapůjčit si v nejbližší porodnici či detskem oddělení certifikovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
8.12.20 19:40

@besynka Tak nevím jestli se to vyplatí, nový monitor stojí 2 000, v porodnici nabízeli půjčovné 800 za půl roku, u obou dětí jsem měla monitor do roka, dokud nešly do velké postele, takže za dvě děti bych dala za půjčovné víc, než mě stál nový monitor u kterého jsem měla jistotu jak se s ním zachází a ještě jsem ho potom poslala dal kamarádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí