Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U doktora pokaždé čtu leták. Možnost pronajmutí monitoru dechu..Myslíte si že je to opravdu potřeba?
@Andy27 asi záleží jen na Tobě, pokud chceš mít fakt klidné spaní, pořiď ho.. Já, osobně, ho neměla, ale kdybych měla druhé, tak do toho jdu. Je to prostě pro klid duše ![]()
Není nijak akutně potřeba, pokud není jiný problém, ale já se o to klidněji vyspala
Koupili jsme, nepůjčovali si, a musím říct, že bych to u druhého udělala taky tak ![]()
Mala ho ma v kolebce kde spi pres den ale moc ho nezapinam. treba jen kdyz neco delam v kuchyni. a stejne ho statsi syn porad vypina. v noci spi u nas v posteli. ale u syna jsem ho gakt ocenila ve chvili kdy byl nemocny nebo se pres den uderil do hlavy. mela jsem pak kkidnejsi spani ze je ok
@Teruna000 píše:
Mě to blikající světýlko dost uklidňuje
Veeeelký souhlas ![]()
Opravdu zalezi jen na Tobě. Mně řekla doktorka v porodnici i naše dětská doktorka, že pokud je malý zdravý a narozený normálně v termínu a nejsme kuřáci, tak je to úplně zbytečné. Ale hodně maminek na něj nedá dopustit, protože jsou pak klidnější. ![]()
Je potřeba? Asi takto - spousta věcí v době, kdy jsme byli dětmi, „potřeba“ nebyla. Dokonce se jezdilo bez sedačky, ta je teď povinná. Nebyly chůvičky, nebyly monitory atd.
Pokud mám možnost si něčím dítko ve spánku ještě víc ochránit, tak je to pro mě osobně věc potřebná.
Chvíli jse mnad ním uvažovala. Ale klukovi ho nedali ani v porodnici, tak jsem ho nekupovala ani domů. Kdyby byl nějaký problém a dr. ho doporučil, tak bych ho pořídila.
Malá spala se mnou v posteli, přes den jsem jí měla stále na očích v obýváku. Pro nás potřeba nebyl. Pro dítě co spí v postýlce nebo nedejbože (pro mě nepochopitelné) v jiné místnosti je určitě potřeba.
Zaruci ti to klidnejsi spani mezi nocnim krmeni. A to za to stoji ![]()
@Andy27 je to vase rozhodnuti, ja ho nejdrive porizovat ani nechtela, ale v porodnici byl a ja jsem citila, ze budu klidnejsi, kdyz si ho poridim. Kazda to vnimame jinak…pro mimco jse nakoupila tolik veci, ktere nakonec byly zbytecne, ze zrovna tahle investice byla jedna z nejlepsich ![]()
J8 osobně ho teda nemam, ale klidná vůbec nejsem, takže na druhé mimi si ho určitě pořídím, ted uz je malymu 8 mesicu a ja celych 8 mesicu chodim kontrolovat a mam strach tak že za mě ano i když ho nemám
Jinak malej má 14 měsíců a pořád ho v posteli má - přes den spí nahoře v patře, já jsem dole, takže mám ty 2 hodiny alespoň klid a nemusím brát schody po dvou
. Plánuju mu ho vzít tak kolem osmnácti let věku ![]()
Mmm…asi jo já že budu jak maniak, chůvička a monitor dechu
..Zatím je čas ale přemejším nad tím tak at to neřeším na poslední ch…Už ted plaším tak se vidím jak furt čučim na monitor ![]()