monitor dechu Respisense

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17180
6.1.09 14:28

monitor dechu Respisense

Ahojky maminky,

dnes jsem na internetu objevila tento článek s novým typem monitoru dechu http://spunt.centrum.cz/…asne-alarmy/

nemáte s ním některá zkušenosti popřípadě nevíte kolik stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17180
6.1.09 14:30

Tak teď jsem ještě zapátrala po netu a našla docela dost odkazů - cena je cca 2800 Kč. Tak jen prosím jestli s ním některá nemáte zkušenost.

http://www.respisense.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
6.1.09 20:22

hmmm, tak ten odkaz jsi tam vložila přes htttps ;-) Lenko, tož si to nepřečtu, se mi to nechce hledat.
ale respissense mám - nenaučila jsem se s ním zacházet, takže mi leží na stolku - možná nemá falešné alarmy, ale musí se přidělat rovnou na plenku - a musí na ní držet. nevím jak na jednorázovce, ale na látkovce někdydrží někdy ne, když se dítě hýbe, tak to musíš mít vychytané, aby to nepadalo.

takže, pokud tomu zezačátku věnuješ čas, naučíš se to na dítě přichytávat, tak je určitě v pohodě- holky taky radili, že je dobré to přichytit na nějaký prožek látky, respektive gumičky, kterou dáš dítěti kolem pasu - to může být dobrý nápad - a pak je to asi praktičtější než ty monitory co mají destičku pod matrací…

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.1.09 10:19

monitor dechu - je opravdu nutny

bohuzel mi zemrela dcera v osmi tydnech na sids, nemeli jsme monitor dechu coz si velmi vycitam. manzelstvi skoncilo rozvodem nakonec. soudni pitva prokazala, ze mala mela nestravenou potravu a zvratky na plicich coz mi neprijde jako sids, ale zanedbani pece ze strany manzelky. manzelka odesla ode mne ke svemu byvalemu priteli a nakonec zila sama zhruba 14 dni nez mala zemrela ve 3.30 rano.
nyni se svoji pritelkyni cekame miminko a premyslim o monitoru dechu. je opravdu nutny, zatim se mi zda, ze kazdy kdo ho ma tak ho po par dnech prestane pouzivat.

• Citovat
  • Upravit
5697
7.1.09 10:35

anonymni teda jsem docela v šoku. Podle mě nestrávená potrava a zvratky nedokazují, že manželka zanedbala péči. K tvému dotazu:monitor dechu jsme měli a když už jsme ho koupili za pro nás docela velkou sumu, tak jsme ho opravdu používali a to 10měsíců. Jednou jedinkrát začal houkat a opravdu ne falešně. Takže já za sebe doporučuji, ale je to věc každého rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 09:27

zapomel jsem dodat, ze cely tydne chlastala cervene vino i pres moje namitky, v tehotenstvi se neobtezovala prestat kourit a ani po porodu, kdyz malou kojila, coz prestala delat asi po 4 tydnech, protoze ji to pry unavovalo

• Citovat
  • Upravit
5697
8.1.09 09:37

aha tak to je jiná…to mě teda mrzí, že dokáží být takové matky. Je mi líto malé dušičky, která skončila v nebíčku.
Já za sebe opravdu monitor doporučuji ale je spousta lidí, co ho nemají a žijí naprosto v klidu. Víš myslím, že když máš takový zážitek za sebou, tak bych si peníze obětovala a ten první rok ho používala. Pak ho můžete prodat. Ale je to jen můj názor. Některé falešně houkají ale myslím si, že pořád lepší se vylekat, když falešně houká, zkontrolovat, je-li vše v pořádku a v klidu dál spát než si potom zpětně vyčítat, že se něčemu mohlo předejít.
Držím pěsti ať další mateřství, v tém případě teda otcovství probíhá ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.1.09 10:23

dekuji za odpoved, nejde mi o penize, ty nejsou podstatne, protoze penize budou a my nebudem jak se rika…dokonce se necha monitor dechu i pronajmout na 6 nebo vice mesicu coz mozna neni spatny napad
spise jsem chtel vedet jestli budu pusobit jako paranoidni otec nebo ne
nemohu se dockat az se male narodi a vim, ze pritelkyne bude maminka na jednicku…nekouri, nepije a uz ted se postuchujeme kdo bude male chovat vice jestli ja nebo ona…pry ho nikomu pucovat nebude:)

• Citovat
  • Upravit
1209
11.1.09 12:24

Ahoj, my ho měli a používali asi 8 měsíců - do doby než se T. začala ze spaní přetáčet na bříško a monitor ji tlačil a překážel. Vřele ho doporučuji, mé tendence neustále kontrolovat jestli dýchá tím trochu ochladly. Terezka ho zezačátku měla celý den, později jen na noc a když šla ven s babičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
17.1.09 13:47

Ahoj,

mohla byste mi některá poradit s výběrem monitoru? Který je osvědčený??

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport