Monitor dechu Tomy - pípnutí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
532
21.6.12 14:13

Monitor dechu Tomy - pípnutí

Ahoj holky, máte některá monitor dechu Tomy a stává se vám, že jednou pípne za provozu? Nevím, jesli malá tak dlouho nedýchá nebo nějakej technickej problém - baterky, deska atd. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
21.6.12 15:14

Nemám tedy Tommy, ale můj monitor pípnul vždy tuším 20 vteřin od posledního nádechu. Takové „varování“…dlouho se nic neděje, tak zpozorni a kdyby se dalších 10 vteřin mimčo nenadechlo, tak by spustil alarm. Ale nejsem si fakt jistá těmi vteřinami, jen vím, že nejdřív pípnutí a až pak alarm. Tak může mít delší pauzy mezi nádechy. To mi dělala holka první tři měsíce, nám tedy monitor několikrát houkal. Prostě ta pauza byla tak dlouhá (nebo se třeba jednou nadýchla tak mělkce, že jí monitor ani nezaznamenal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.6.12 17:13

V recenzich na Heurece jsem se dočetla, že je Tomy citlivý na dostatečně nabitý baterie, tak snad je to tím. Řeším te´d každý detail, jednou se mi malá dusila ( asi vdechla vracející se mlíčko, nebylo to při jídle) a nemohla chudinka dlouho popadnout dech a od té doby jsem jak smyslů zbavená. Ne že bych do t doby nabyla :lol: ale ted je to ještě horší. Každpoádně děkuji za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.12 21:43

Tak tohle můžeš snadno vyzkoušet. Prostě zapni monitor, když tam malá nebude a uslyšíš, jestli je to to pípnutí, co slýcháš nebo nějaké jiné. Ten strach chápu, já byla taky na složení, když se mi poprvé rozeřval monitor dva dny po příchodu z porodnice, pak už jsem to brala sportovně. Syn se mi pro změnu hodně rád dusil při kojení. Vdechl mléko a nemohl ho vykašlat. párkrát mu začínali promodrávat i rty, takže každé kojení jsem trnula, jestli zase nebude hltat :roll: Už jsou mu tři roky a jíst se naštěstí naučil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.6.12 22:13

Ten zvuk toho pípnutí je jak ten u alarmu, ale alarm pípá dokud to nevypnu (když zapomenu vypnout a malou vytáhnu), ale tohle pípne jen jednou krátce a to je vše, buď se malá nadechne a nebo je to baterkama. ale stalo se mi to asi tak pětkrát co je malá na světě (te´d jsou jí 3 měsíce). No nebudu se psychovat, kdyby bylo mistrovství světa v psychování sama sebe, zlato je moje :mrgreen: a to jsem si dycky říkala, že nejsem žádná histerka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.6.12 22:24

Takže tam není žádné jedno pípnutí a až po chvilce ten alarm? Tommy spustí alarm rovnou? Pak to asi opravdu vypadá na ty baterky. Nebo zkusit napsat na stránky výrobce nebo distributora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.6.12 22:27

Jo, tomy spustí rovnou alarm. Na heurece ten kontakt na distributory byl, tak to bych mohla zkusit. Je to kříž s tou technikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eilaan
30.6.12 04:01

My měli jinou značku monitoru, ale stalo se nám také 2× za tu dobu co jsme ho používali, že spustil. Také jsme z toho byli na mrtvici. Řešili jsme to s Dr., ten řekl, že pokud je vše technicky v pořádku, muselo by se dítě jedině dát na pozorování do nemocnice. Rada na nic. Všichni ti řeknou, že nejdřív musíš prověřit technický stav monitoru.

Ale sestra se někde dočetla, že miminko může mít pár vteřinové výpadky dechu, ale jak dojde kyslík, podráždí se nějaké centrum v mozku a dítě se samo nadechne. Jak se nám to stalo jen 2× a používali jsme relativně dlouho, spokojila jsem se s tímto vysvětlením. Technikou to určo nebylo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4