Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky ![]()
Původně jsem si chtěla půjčit monitor dechu u nás v porodnici, ale nakonec jsem zjistila, že cena ,,půjčovného,, je nehorázná!
Trošku mě to naštvalo, koukala jsem třeba na mimáči, Nanny se tam dá sehnat sice za pár korun, ale tak nějak nemám důvěru, abych takovou věc koupila přes bazar, protože nevím, co bych dělala, kdyby mi přišel rozbitý a nebo pro jistotu vůbec
Hadříky tam nakupuju, ale to je něco jiného,..
No a dneska jsem narazila na tenhle typ, máte ho některá? ![]()
Včera jsme si tento monitor dechu vyzvedli, kupovali jsme přes firmu reercz nebo tak nějak, neměli tam osobní odběr, ale když jsem zjistila, že mi přišel email a v něm adresa Paskov (kousek od Ostravy, kde bydlíme), tak jsem poprosila pána z firmy o osobní odběr a byl hrozně milý a ve všem nám vyhověl, dokonce na nás chudák čekal, když jsme jeli pozdě… první spuštění byl šok, protože nové baterky z Tesca nezabraly a monitor se nerozjel… hned ten večer (celkem už pozdě), jsme zoufale volali pánovi a on nám opět vyhověl, druhý den se s námi sešel, zjistilo se, že jsme měli opravdu „štěstí“ a narazili na šmejdské baterky, kterékoliv jiné tam totiž fungovaly
tak jsme celkem i vylekali toho pána, protože říkal, že jsme zatím první reklamace a za naši blbost s baterkama, kdy na nás zase musel čekat po pracovní době, nám ještě dal flašku vína!!! tu jsme mu spíš měli donést my… Firmu reer můžu opravdu hodně doporučit (navíc se s levou od pojišťovny - průmyslová 205 - nás stál jen 1099 kč). Takže z odzkoušení monitoru zatím můžu říct, funguje velmi dobře, reaguje opravdu na každý pohyb, dokonce i na fouknutí na desku, alarm není tak otravný jako u Nanny (budeme mít druhé dítě, předtím jsme měli Nanny půjčenou), nemá tak velkou desku jako Nanny, což vidím spíš jako výhodu, protože půjde dát i do kočárku a košíčku
Navíc vydává takový tikavý zvuk při každém pohybu, který se ale dá vypnout nebo zeslabit. Taky má přijemné světýlko. A s dobrýma baterkama funguje opravdu skvěle
Na ostro vyzkoušíme v březnu..
Ahoj Karchinko,
také uvažuji o koupi tohoto monitoru - slyšela jsem na něj samou chválu. Chci se jen zeptat - on se vypíná stejným tlačítkem, jako se zapíná? Nebo se tím vypne jen zvuk? V prodejně mi toho moc neřekli.
Mimochodem ten chlapík z Paskova je vážně skvělý - jak jednání, tak zboží. Když jsem od něj kupovala nabíječku a baterku, tak mi to dal a peníze prý ať pošlu
Koukala jsem jako z jara, že jsou v dnešní době ještě tak důvěřiví a skvělí lidi. Je fakt suprový chlapík
Kupovat jedině od něj
![]()
ahoj,
to tlačítko uprostřed je na zapnutí a vypnutí přístroje a takové kolečko okolo toho tlačítka je na zesílení nebo zeslabení takového kontrolního zvuku (pokud si to dobře pamatuju, zatím jsme to fakt jenom jednou zkoušeli na nečisto
a pokud se nepletu, tak pro zapnutí a vypnutí se to prostřední tlačítko muselo trošku podržet, že nestačilo jenom prostě zmáčknout (což je dobře, máme 2 a 1/2letého koumáka)… a ten zvuk se dá taky úplně zeslabit, že nejde nic slyšet. Jo, ale jestli jde o vypnutí toho alarmu, tam myslím, že jsem mačkala to prostřední tlačítko, aby se to vyplo… ale to už si tak dobře nepamatuju, ale myslím, že jsem to vypla v pohodě. Taky kromě toho prostředního tlačítka a kolečka tam toho víc na ovládání není
Jo, a to kolečko je jenom na ovládání toho ťukavého kontrolního zvuku, na ten alarm to vliv nemělo (myslím - máme ho schovaný nahoře ve skříni, se mi tam nechce lozit ![]()
No, za tu cenu myslím úplně super!!
My stejně u prvního používali monitor jenom dva a půl měsíce (to jsem za něj fakt děkovala), ale pak jsme se stěhovali na léto na chatu a monitor prostě zůstal doma a nějak nebylo potřeba ho tam tahat, samotné mi nějak přišlo, že už ho asi nepotřebujem
Uvidíme, jak u druhého, možná budu víc hysterická a monitor bude v postýlce do roka ![]()
Kdyby ještě něco, tak ten monitor prozkoumám líp ![]()
Ahoj holky, čekám mimi a tak se taky dívám po monitorech, prosím o Vaše zkušenosti, pakliže už jste jej některá používaly na ostro. Jsou k němu také 2 podložky?
Díky moc
Petra
Ahojki PetaSlo,
monitor mám už asi měsíc. Samozřejmě je to levnější verze, takže je třeba počítat s malými nedostatky. Monitor má jen jednu podložku - ale to vůbec nevadí, přes den stejně nenecháš mimi samotné
A teď to, co mi trošku vadí. Tento monitor je POUZE na baterie. ty vydrží cca tak 4 - 5 nocí - záleží na tom. Samozřejmě si koupíš 4 nabíjecí a 4 normální na výměnu, když ty druhé nabíjíš. Takže k ceně monitoru připočti ještě 4 tužkové nabíjecí baterie a jestli nemáš nabíječku, tak i tu.
Přes tyto malé nedostatky, bych ho znovu koupila. Má příjemný alarm - ne tak děsivý jako ty ostatní a navíc ti zelené světýlko ukazuje každé nadechnutí. URČITĚ DOPORUČUJI koupit. Navíc jsem někde četla, že ho paní koupila za 1100Kč
![]()
taky o něm uvažujem,zatím jsem o něm neslyšela nic špatného a cena taky přijatelná… ![]()
Chtěl bych se zeptat,jestli není problém s velikostí tohoto monitoru. Jestli není přiliš malý a nestává se často,že se miminko dostane mimo něj a spustí alarm? Děkuji za názory.
Jardo,
samozřejmě se to stane - to by ta podložka musela být pod celou matrací. To, že Vás alarm občas vyděsí je daň za hlídané mimi. Nakonec zjistíte jak přesně podložku nastavit a pak se to bude stávat minimálně.
PS: Používám již 2 měsíce a BEZVA
Já nakonec sehnala od kamarádky Nanny za 800,– a jsem spokojená
![]()
Příspěvek upraven 22.02.12 v 12:09
my ho tetkom objenávaly,na raj maminek ho mají tetkom za necelých 1300,hlavně se mě u něho líbí že nemusím dokupovat specialni baterie,což třeba u nanny jsou,a ta cena je taky o dost rozdílna,ukazatel na baterie mají myslím všecky…