Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj nemáte některá zkušenost že vám začal z ničeho nic blbnout monitor dechu? Dala jsem tam úplně nové baterky a stále furt houká
všechno možný jsem už zkoušela a furt to nejde
nemáte nějaká radu?🙉 šlapal bez problému a najednou začal blbnout
díky ![]()
Monitor je “Babysense 2 pro”
Zlomený čidlo uvnitř. To se stalo nám u první. Zkus to opatrně rozebrat. Nebo to řešit přes reklamaci, v tom případě samozřejmě nerozebirat. Ale to nevím, jestli by byla šance zrovna tohle uznat.
Nebo třeba nějak drátek. Prostě přerušené spojení s čidlem. Ať už kvůli čidlu nebo „cestě“.
Prvním krokem by bylo zkontrolovat, zda jsou baterie správně vloženy. Pokud jsou baterie vloženy špatně, monitor dechu nemusí fungovat správně, ačkoli jsou nové. Pokud jsou baterie správně vloženy a monitor stále nefunguje, může být problém v samotném zařízení.
Dalším krokem by bylo zkontrolovat, zda jsou všechny kabely a propojení v pořádku. Pokud je nějaký kabel poškozený nebo propojení je volné, monitor dechu nebude fungovat správně.
Pokud ani jeden z těchto kroků nepomůže, může být problém v samotném monitoru dechu. V takovém případě byste měli zvážit kontaktování výrobce nebo autorizovaného servisního střediska, aby vám pomohli vyřešit problém.
@Sabbb píše:
Ahoj nemáte některá zkušenost že vám začal z ničeho nic blbnout monitor dechu? Dala jsem tam úplně nové baterky a stále furt houkávšechno možný jsem už zkoušela a furt to nejde
díky
Reklamace nebo servis.
@Kamkam Nooo tak děkuji
zkusíme teda nějak rozebrat
i když nechápu jak se to muže z ničeho nic rozbit když na tom spí jen malé miminko a nikdo s tím nehýbe nic😏tak zkusíme děkuji za radu 😊
@Anonymní píše:
Prvním krokem by bylo zkontrolovat, zda jsou baterie správně vloženy. Pokud jsou baterie vloženy špatně, monitor dechu nemusí fungovat správně, ačkoli jsou nové. Pokud jsou baterie správně vloženy a monitor stále nefunguje, může být problém v samotném zařízení.Dalším krokem by bylo zkontrolovat, zda jsou všechny kabely a propojení v pořádku. Pokud je nějaký kabel poškozený nebo propojení je volné, monitor dechu nebude fungovat správně.
Pokud ani jeden z těchto kroků nepomůže, může být problém v samotném monitoru dechu. V takovém případě byste měli zvážit kontaktování výrobce nebo autorizovaného servisního střediska, aby vám pomohli vyřešit problém.
proč jsi anonym? co píšeš intimního?
@admin
@Sabbb píše:
Ahoj nemáte některá zkušenost že vám začal z ničeho nic blbnout monitor dechu? Dala jsem tam úplně nové baterky a stále furt houkávšechno možný jsem už zkoušela a furt to nejde
díky
Tak pokud baterie vloženy správně jak psali holky je tam velká šance poškození uvnitř přeci jenom je to " podložka" pod dítě a třeba koleno či loket to můžou poškodit ![]()
To samé se děje i s vyhřívanou dekou či sedačkou v autě když je velký tlak na malé místo ![]()
Rozeber to a zkontroluj spoje.
Doufám že máte doma třeba pájku?
Když tak pošli fotku zevnitř a zkusím vyřešit nějakou alternativní opravu s tím co dům dal
popřípadě nevím z kterého kraje jsi klidně bych na to mrknul
@JiříkMazlík baterky jsou správně
právě mě to zarazilo malému jsou 3 měsíce takže ještě tak těžký není aby to už přestalo fungovat ale možný je všechno 🤷🏼♀️
Zkusím se do toho nějak podívat a kdyžtak bych vám poslala foto tedy.
Myslím že bychom mohli mít. Ústecký kraj
A nenapadlo tě, že může hlásit dechový problémy dítěte? Že dítě normálně dýchá, když k němu přijdeš neznamená, že tam nebyl problém, když monitor spustil alarm. Prvotní význam má totiž ten, aby mimino probral z hlubokýho spánku a donutil ho nadechnout při dlouhé dechové pauze. Teď bych dítě bez monitoru fakt nenechávala a v první řadě bych hned zítra došla do porodnice a půjčila si jejich kalibrovaný monitor. Teprve potom bych řešila případnou opravu toho vašeho.
@JiříkMazlík píše:
Tak pokud baterie vloženy správně jak psali holky je tam velká šance poškození uvnitř přeci jenom je to " podložka" pod dítě a třeba koleno či loket to můžou poškodit
To samé se děje i s vyhřívanou dekou či sedačkou v autě když je velký tlak na malé místo
Když tak pošli fotku zevnitř a zkusím vyřešit nějakou alternativní opravu s tím co dům dalpopřípadě nevím z kterého kraje jsi klidně bych na to mrknul
Tobě šibe? Ty budeš řešit na dálku opravu? Tohle nepatří do ruky amatéra, ale musí do servisu. Vždyť na tom může záviset život dítěte….
@Janli zkoušeli jsme to všelijak dávala jsem tam malého i když byl vzhůru a hýbal se a prostě to začalo houkat takže si myslím že je chyba v tom monitoru🤷🏼♀️ Jinak si to nedokážu vysvětlit 🙄 pak jsem ho tam dávala když spinkal koukala na něj a hezky odfukoval a za chvíli to zase houkalo.. a hlavně ten monitor má nějakou prodlevu třeba 10 sekund a monitor houká pomalu hned co tam položím malého 🙉
@Janli píše:
Tobě šibe? Ty budeš řešit na dálku opravu? Tohle nepatří do ruky amatéra, ale musí do servisu. Vždyť na tom může záviset život dítěte….
Jo a ty myslíš že někde v servisu dělají o něco lepší práci. ![]()
A tenhle navíc nefunguje tak že jsou defakto bez něj.
Na brzdach také závisí život klidně desítky lidí ![]()
A opravě elektroniky od řídících jednotek přes vše možné se venuji opravdu dlouho. A pokud by to byl problém třeba se studeným spojem od výroby tak ten monitor co má většina maminek doma nemusí nikdy fungovat od samého začátku ale pak je štěstí že se prostě nic nepřihodí.
Ano možná mi třeba jebe ale opravoval už jsem i jiné věci na kterých může záviset zdraví a život a pri prohlídce jsem tam našel takové chyby které výrobek dělali nefunkční od prvopočátku.
A oficiální oprava u věci za 3k se těžce nevyplatí a kolikrát to pošlou zpět že závada nebyla nalezena ![]()
Tak si dej mokrý hadr na hlavu a nekritizuj ![]()
@JiříkMazlík píše:
Tak pokud baterie vloženy správně jak psali holky je tam velká šance poškození uvnitř přeci jenom je to " podložka" pod dítě a třeba koleno či loket to můžou poškodit
To samé se děje i s vyhřívanou dekou či sedačkou v autě když je velký tlak na malé místo
Když tak pošli fotku zevnitř a zkusím vyřešit nějakou alternativní opravu s tím co dům dalpopřípadě nevím z kterého kraje jsi klidně bych na to mrknul
To jsi takový frajer, že uděláš i odbornou kalibraci a zarucis správnou funkčnost?
@JiříkMazlík píše:
Jo a ty myslíš že někde v servisu dělají o něco lepší práci.
A tenhle navíc nefunguje tak že jsou defakto bez něj.
Na brzdach také závisí život klidně desítky lidí
A opravě elektroniky od řídících jednotek přes vše možné se venuji opravdu dlouho. A pokud by to byl problém třeba se studeným spojem od výroby tak ten monitor co má většina maminek doma nemusí nikdy fungovat od samého začátku ale pak je štěstí že se prostě nic nepřihodí.
Ano možná mi třeba jebe ale opravoval už jsem i jiné věci na kterých může záviset zdraví a život a pri prohlídce jsem tam našel takové chyby které výrobek dělali nefunkční od prvopočátku.
A oficiální oprava u věci za 3k se těžce nevyplatí a kolikrát to pošlou zpět že závada nebyla nalezena
Tak si dej mokrý hadr na hlavu a nekritizuj
Je u nich kalibrační list ověřující funkčnost.
@Cenarius píše:
Je u nich kalibrační list ověřující funkčnost.
Myslíš ten okopírovaný papír co dávají ke každému kusů ![]()
Pochybuji že všechny kusy posílají na zkušebnu to by pak nikdo ten monitor nezaplatil.