Mononukleární protilátky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.21 20:05

Nejsem těhotná ale na protilátkách jsem byla. Jsem riziková a mladá.

Jsem očkovaná, stejně jako dvě další (starší) paní co tam byly se mnou. Není to jenom pro neočkované.

• Citovat
  • Upravit
35513
23.11.21 20:07
@Anonymní píše:
Nejsem těhotná ale na protilátkách jsem byla. Jsem riziková a mladá.Jsem očkovaná, stejně jako dvě další (starší) paní co tam byly se mnou. Není to jenom pro neočkované.

To vim taky. Ale rozhodne to neni pro kazdeho, indikace jaem cetla a mela jsem za to, ze tehotnym se nepodavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11221
23.11.21 20:09
@mroe píše:
To vim taky. Ale rozhodne to neni pro kazdeho, indikace jaem cetla a mela jsem za to, ze tehotnym se nepodavaji.

Vcera bylo ve zpravach, ze tehotne jsou jedna z tech skupin, kterym se podavaji. :nevim:!
Edit: jo tak to si asi myslim spatne, to asi bylo ke zkraceni lhuty na 3. davku ocko :D

Moc informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
23.11.21 20:33

Já očkovaná nejsem (tedy jsem jednou poté těhotenství), MUDr mi to nedoporučuje + mám poruchu srážlivosti. Jsem pro očkování (ale nemám nic proti těm, kteří se nechtějí, každého věc), ale mám strach, čekám vymodlene mimčo + doktoři nedoporučuje. Budu ráda, když se zítra ozveš jak si dopadla. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35513
23.11.21 20:58
@Tamara86 píše:
Já očkovaná nejsem (tedy jsem jednou poté těhotenství), MUDr mi to nedoporučuje + mám poruchu srážlivosti. Jsem pro očkování (ale nemám nic proti těm, kteří se nechtějí, každého věc), ale mám strach, čekám vymodlene mimčo + doktoři nedoporučuje. Budu ráda, když se zítra ozveš jak si dopadla. Držím palce :mavam:

A protilatky ti ten dr. doporucuje, kdyz ti nedoporucil druhou davku? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.11.21 20:59
@Tamara86 píše:
Já očkovaná nejsem (tedy jsem jednou poté těhotenství), MUDr mi to nedoporučuje + mám poruchu srážlivosti. Jsem pro očkování (ale nemám nic proti těm, kteří se nechtějí, každého věc), ale mám strach, čekám vymodlene mimčo + doktoři nedoporučuje. Budu ráda, když se zítra ozveš jak si dopadla. Držím palce :mavam:

A ty máš teď covid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
24.11.21 13:29
@Tamara86 píše:

Pokud ti dr. Nedoporučil očkování, tak dost pochybuju, že ti doporučí protilátky. Princip je stejný, nežádoucí účinky větší a místo 1,5 mel je toho kýbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
24.11.21 13:42
@Ivusska777 píše:
Pokud ti dr. Nedoporučil očkování, tak dost pochybuju, že ti doporučí protilátky. Princip je stejný, nežádoucí účinky větší a místo 1,5 mel je toho kýbl.

Teď je úplně jedno, co jí namluvil nějaký gyndař. Covid + je teď. A teď musí poslouchat ty, kterří léčí její infekci. A jestli ji vidí jako rizikovou, tak je blbost odmítat. Zase.

JAsně, že mohla být mnohem lépe chráněnáb a bez rizika. Jasně, že se mohla vyhnout té dávce chemie. Ale stroj času nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
24.11.21 13:51
@Bábrdl píše:
Teď je úplně jedno, co jí namluvil nějaký gyndař. Covid + je teď. A teď musí poslouchat ty, kterří léčí její infekci. A jestli ji vidí jako rizikovou, tak je blbost odmítat. Zase.JAsně, že mohla být mnohem lépe chráněnáb a bez rizika. Jasně, že se mohla vyhnout té dávce chemie. Ale stroj času nemá. :nevim:

No mě nenapadlo, že protilátky doporučuje jiný lékař než ten co nedoporucil očkování. Ale je fakt, ze aspoň podle zdejších diskuzí, polovina gynekologů očkování zásadně nedoporučuje navzdory doporučení WHO a české gynekologické společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.21 13:55
@Basu89 píše:
Zdravím, byla některá z vás tehulek covid pozitivní a na dávce monoklonálních protilátek, kvůli zvýšené riziku?
… Dvěma těhotným jsme podávali, ale byly informované, že na těhotných ženách výzkum neprobíhal, data sporadická a tudíž rizika méně známá. Rozhodnutí bylo na nich…
  • Citovat
  • Upravit
36556
24.11.21 14:01
@Anonymní píše:
Očkování jsi nechtěla a méně známé monoklonální protilátky ti nevadí? Zvláštní… Dvěma těhotným jsme podávali, ale byly informované, že na těhotných ženách výzkum neprobíhal, data sporadická a tudíž rizika méně známá. Rozhodnutí bylo na nich…

Narozdíl od vakcíny… :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Bože, ženský, vy si to děláte zbytečně těžký. A nám všem taky.

No nic.
Jestli je třeba obézní, chronicky nemocná, jestli ten obraz onemocnění není dobrý… Já bych do toho šla. Na jejich místě. Hned po tom, co bych si před zrcadlem nafackovala, že jsem… No nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí