Mononukleoza v nemocnici

7
4.12.22 13:49

Mononukleoza v nemocnici

Ahojky, je mi 18 let a doktorka mi zjistila mononukleozu. U doktorky jsem byla uplne z jineho duvodu, poslala me na odbery a tam se to zjistilo. Priznaky jsem zadne nemela, jen bolest v krku. Doktorka me poslala do nemocnice na infekcni. Mam zvysene jaterni testy. Ma nekdo s timto zkusenosti? Nevite po jake dobe se jatra uklidni? Doktori mi tady v podstate nic nerekli, ani nevim kdy pujdu domu a kdy muzu zpatky do skoly atd… Nejake Vase zkusenosti s timto? Jak dlouho jste byli v nemocnici a kdy se tak vse vratilo do normalu?
Moc dekuji za odpovedi ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66388
4.12.22 13:55
@aduška17 píše:
Ahojky, je mi 18 let a doktorka mi zjistila mononukleozu. U doktorky jsem byla uplne z jineho duvodu, poslala me na odbery a tam se to zjistilo. Priznaky jsem zadne nemela, jen bolest v krku. Doktorka me poslala do nemocnice na infekcni. Mam zvysene jaterni testy. Ma nekdo s timto zkusenosti? Nevite po jake dobe se jatra uklidni? Doktori mi tady v podstate nic nerekli, ani nevim kdy pujdu domu a kdy muzu zpatky do skoly atd… Nejake Vase zkusenosti s timto? Jak dlouho jste byli v nemocnici a kdy se tak vse vratilo do normalu?
Moc dekuji za odpovedi ;))

Pribuzna v nemocnici skoro 14 dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
4.12.22 13:57
@aduška17 píše:
Moc dekuji za odpovedi ;))

Byla jsem v nemocnici 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
4.12.22 14:29

Možná ti doporučí jaterní dietu, bratr držel asi půl roku, pak už byly testy v pořádku. Budeš asi unavenější, tak hodně odpočinku. Na játra je dobrý ostropestřec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
4.12.22 14:55

Nemocnice 14 dni, mesic doma, jaterni testy dobry za 3/4 roku…drzela jsem prisnou jaterni dietu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
4.12.22 15:13

To se divím holky, že naše dětská doktorka syna neposlala do nemocnice. Měl šílenou hnisavou angínu se 40 horečkama. Zjištěna mononukleóza. Byl normálně doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
4.12.22 15:14

Dcera teda v nemocnici nebyla. A to ta akutni faze nebyla pekna. Dietu mela nekolik mesicu. Ale nic drastickyho. Horsi to bylo se sportem. Nesmela nic delat pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66388
4.12.22 15:18
@reny14 píše:
To se divím holky, že naše dětská doktorka syna neposlala do nemocnice. Měl šílenou hnisavou angínu se 40 horečkama. Zjištěna mononukleóza. Byl normálně doma.

Zalezi na jaternich testech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44215
4.12.22 15:24
@reny14 píše:
To se divím holky, že naše dětská doktorka syna neposlala do nemocnice. Měl šílenou hnisavou angínu se 40 horečkama. Zjištěna mononukleóza. Byl normálně doma.

Záleží na jaterních testech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18224
4.12.22 15:27

Byla jsem, když mi bylo 17, 6 týdnů v nemocnici 8o.
Ale to byl stav, kdy jsem tam první týden byla na kapačkách se čtyřicítkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3078
4.12.22 15:32

Já byla v nemocnici 20 dni a pak dalsich 14 doma. Půl roku jsem měla dietu a nesměla cvičit. Pak mi bohužel zbyl únavový syndrom a asi rok jsem musela po příchodu ze školy lehnout a spát, třeba i tři hodiny. Z toho jsem se vyhrabávala hodně těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
4.12.22 15:48
@reny14 píše:

Ono asi záleží jaký je průběh, já měla šílené horečky až jsem sebou sekla, zvětšené uzliny, a tim jak jsem měla zvětšené mandle a nateklý krk jsem nemohla skoro dýchat a o polykání ani nemluvím..
Ale kdybych teda neodpadla z horeček, tak jsem asi taky doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
4.12.22 15:57

Já ji měla někdy v 16, byla jsem s tím doma, po 14 dnech lepší jaterní testy a pak už jen lehčí dieta. Do školy jsem tenkrát šla asi po 3 týdnech.
A brala jsem teda ještě Esenciale, či jak se to píše, to mi určitě taky pomohlo.

Příspěvek upraven 04.12.22 v 15:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
4.12.22 15:57

Počítej s jaterní dietou minimálně na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
4.12.22 17:05

Ja som nebyla nikde. Prisli mi na to az nahodou po 5 rokoch. V tej akutnej faze som dost pila a jedla hlavne mastny. Jatra prezili. Mela jsem stesti. Mela jsem ji v 16. Po piti nebo mastnom jidle krece, ze som nemohla stat ani sedet az kym som sa nepokadila… :? Ale urcite bude treba delsi dieta, zadny alkohol. Si mlada, hatea silne. Budevto dobry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí